Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Cześć dziewczynki....
Po raz pierwszy od kąd jestem w ciąży nie przespałam w nocy ani chwilki.... nie wiem czemu U nas jest 6.40 - to już całkiem nienormalne.... wołami mnie z łóżka nikt nie wyciągnie przed 7.30 normalnie.....
Ale zauważyłam że mi brzusio znów opadł... czyżby termin powoli się zbliżał...?
Kupiłam wczoraj herbate z Liści Malin- mam nadzieje pić ją raz dziennie, podobno bardzo dobrze wpływa na kondycję wszystkiego tam w dole....
dziewczynki - nerwuski - to normalne że hormony wam buzują i czasem macie takie nerwy.... najtrudniejsze macie za sobą bo zdajecie sobie z tego sprawe.... myslę że każdy TZ jak dostanie dobry obiadek, albo deserek(najlepiej dwa naraz) a do tego takiego namietnego buziaka.... to zmięknie jak czekoladka w słońcu (widać kto tu jest na diecie i o czym marzy po nocach )
No nic...idziemy nakarmić głodomora....bo ostatnio jak wstaje to mi kiszki marsza grają...ten mały ssak juz ze mnie wszystko wysysa- nie dziwota że taki "okazały"
Miłego dnia wszystkim
Gdybym nie zaglądał pare dni to nie miejcie za złe- po pierwsze mamunia dziś przyjezdza, po drugie dziś odbieramy klucze do nowego mieszkania- wiec przełączenie netu tez pewnie bedzie sie wiązało z odcięciem na jakiś czas ..... niemniej jednak obiecuje zaglądać jak tylko bede mogła