Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pogaduchy po szkole część VI pt."Żółwie, nastki i słodkie robaczki!"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-31, 09:48   #2570
chiccoo
Zadomowienie

Dot.: Pogaduchy po szkole część VI pt."Żółwie, nastki i słodkie robaczki!"

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez TheNaturat Pokaż wiadomość
Hej Wam ; )

Można się dołączyć?
na początek witam nową, jestem Paulina, ale możesz pisać Cziki albo tak jak w nicku

Cytat:
Napisane przez yvonna7 Pokaż wiadomość
chico ja bym po prostu powiedziała, że chce gdzieś wyjść, nudzi Ci się siedzenie w domu, jesteś młoda i nie chcesz zmarnować tych lat na wieczne siedzenie w domu albo...zrób mu niespodziankę w sobotę, jedź z nim gdzieś,a nuż mu się spodoba
thenaturat hej Iwona, miło mi mów mi yv lub Iww jak chcesz masz Tz ?
olasia WYLUZUJ!
Cytat:
Napisane przez la beaute Pokaż wiadomość
cziki pogadaj z nim

witam nową
Cytat:
Napisane przez la beaute Pokaż wiadomość
dobry :P kurde ale się wcześnie obudziłam porażka ;p

fragile dziś przychodzi na noc
Cytat:
Napisane przez ejMala Pokaż wiadomość
cziki a może on po prostu jest taki hmm nierozrywkowy? jak nie byliście razem to często chodził na dyskoteki itp?
jest nierozrywkowy. ale mnie nie chodziło o to, żebyśmy wychodzili co tydz na imprezę, bo mnie też by się tak nie chciało.
ale to już nieważne, pogadaliśmy wczoraj, ustaliliśmy, że będziemy się starac gdzieś wychodzic, np do kina, albo żeby gdzieś połazic jak będzie ładna pogoda (Ojców, Pieskowa Skała itp itd), tż zaproponował też żebyśmy jechali do Inwałdu czy do Zatoru bo otworzyli jakiś Park Dinozaurów, więc można jechać zobaczyć, a wczoraj już pojechaliśmy do McDonalda i na zakupy do Carrefoura a i obiecaliśmy sobie, że będziemy się starać nie kłócić, tylko rozmawiać.

dzwoniła szefowa, idę jutro na 10 do pracy

mam nadzieję, że dziś przyjdzie już moja karta z banku

a tak to nuuudzic się będę..

Edytowane przez chiccoo
Czas edycji: 2010-05-31 o 09:50
chiccoo jest offline Zgłoś do moderatora