2010-05-31, 09:48
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pogaduchy po szkole część VI pt."Żółwie, nastki i słodkie robaczki!"
dzień dobry 
Cytat:
Napisane przez TheNaturat
Hej Wam ; )
Można się dołączyć? 
|
na początek witam nową, jestem Paulina, ale możesz pisać Cziki albo tak jak w nicku 
Cytat:
Napisane przez yvonna7
chico ja bym po prostu powiedziała, że chce gdzieś wyjść, nudzi Ci się siedzenie w domu, jesteś młoda i nie chcesz zmarnować tych lat na wieczne siedzenie w domu  albo...zrób mu niespodziankę w sobotę, jedź z nim gdzieś,a nuż mu się spodoba
thenaturat hej  Iwona, miło mi  mów mi yv lub Iww jak chcesz  masz Tz ?
olasia WYLUZUJ! 
|
Cytat:
Napisane przez la beaute
cziki pogadaj z nim
witam nową 
|
Cytat:
Napisane przez la beaute
dobry :P kurde ale się wcześnie obudziłam  porażka ;p
fragile dziś przychodzi na noc 
|
Cytat:
Napisane przez ejMala
cziki a może on po prostu jest taki hmm nierozrywkowy? jak nie byliście razem to często chodził na dyskoteki itp?
|
jest nierozrywkowy. ale mnie nie chodziło o to, żebyśmy wychodzili co tydz na imprezę, bo mnie też by się tak nie chciało.
ale to już nieważne, pogadaliśmy wczoraj, ustaliliśmy, że będziemy się starac gdzieś wychodzic, np do kina, albo żeby gdzieś połazic jak będzie ładna pogoda (Ojców, Pieskowa Skała itp itd), tż zaproponował też żebyśmy jechali do Inwałdu czy do Zatoru bo otworzyli jakiś Park Dinozaurów, więc można jechać zobaczyć, a wczoraj już pojechaliśmy do McDonalda i na zakupy do Carrefoura a i obiecaliśmy sobie, że będziemy się starać nie kłócić, tylko rozmawiać. 
dzwoniła szefowa, idę jutro na 10 do pracy 
mam nadzieję, że dziś przyjdzie już moja karta z banku 
a tak to nuuudzic się będę..
Edytowane przez chiccoo
Czas edycji: 2010-05-31 o 09:50
|
|
|