Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-31, 14:57   #1483
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Kurde to nie jest taki zwykły ból, jakby mi ktos wiercił czymś w głowie, w nocy myślałam, ze się wykonczę, a czułam się dobrze, na wieczor, kiedy zaszło słońce, zrobilo się duszno zaczęłam się źle czuć dopiero nawet tabletki na taki bol nie pomagają.. Teraz już mniej boli, na pewno nie tak jak w nocy i na wieczór wczoraj..
1. Przewietrz się.
2. Unikaj gwałtownych ruchów głową
3. Rób sobie okłady

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
O rany, jak ładnie!

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
jestem tylko na chwilke
dzisiejszy egzamin zdałam teraz ucze się na jutrzejsze
ogolnie to jestem wkurzona i to niezle bo padł mi monitor od kompa wiec raczej nie bede do Was zagladac przez jakis czas - a jaki nie wiem bo musze jeszcze tacie powiedziec ze padl monitor, a jego nie ma w domu to nic ze mam mase materiałów na jutrezujszy egzam na kompie - ale poradzilam sobie podpielam go w pokoju rodzicow pod telewizor a tam neta nie mam wiec jestem odcieta
ale mam dostep bardzo krotki z lapka siostry:rolleye s:
takze nie wiem kiedy jeszcze do Was wpadne mama nadzieje ze do konca tego tyg cos sie wyjasni, ale kurcze dzwonilam do serwisu - monitorowi skonczyla sie gwarancja około 4 miesiace temu: mur: i naprawa moze kosztowac około 200 zł ja narazie nie mam kasy rodzice tez srednio stoja, tak sie zasatanawiam czy to nie jest wina burz no bo tak to dzialal bez problemu
no nic zmykam sie uczyc dalej - mam nadzieje ze nie zwariuje
Popytaj znajomych czy nie mają zbędnego monitora. Ludzie teraz mają zazwyczaj już LCD, a starych CRT nie wyrzucają. Mógłby Ci ktoś pożyczyć monitor.