Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gdzie nie warto robić zakupów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-31, 17:55   #3
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Gdzie nie warto robić zakupów

Cytat:
Napisane przez Martini17 Pokaż wiadomość
Założyłam taki wątek, bo uważam, że warto wymienić nie tylko miejsca czy marki, które są dobre, ale również i takie (tak na wszelki wypadek gdyby komuś wpadło do głowy w nich kupować) gdzie nie warto robić zakupów.
A piszę to ponieważ dzisiaj przydarzyła mi się naprawdę mało fajna sytuacja w sklepie Terranova w Łodzi na Piotrkowskiej. Kupowałam tam dzisiaj spodenki, jedną parę przymierzyłam, drugiej już nie, bo miały ten sam rozmiar tylko inny kolor. Po przyjściu do domu okazało się, że mają na dole plamę, której w sklepie nie zauważyłam. Od razu poleciałam do sklepu z prośbą aby wymienili mi na inny egzemplarz. Tam potraktowali mnie jakbym była przestępcą i jakbym to ja sama specjalnie poplamiła te spodenki. Pani powiedziała, że to ja powinnam zauważyć tą plamę. Ale ja tych spodenek nie oglądałam, bo były przecież nowe.
W każdym razie potraktowali mnie naprawdę bardzo niemiło. Terranova na Piotrkowskiej w Łodzi - zdecydowanie nie polecam. A jeśli już coś kupujecie, pamiętajcie, że nowe nie oznacza wcale dobre!!!
Plama na spodenkach (czy innej odzieży) nie jest wadą ukrytą. Przed zakupem powinnaś była sprawdzić, czy towar nie jest uszkodzony/poplamiony... I co z tego, że spodenki nowe? - przecież przed Tobą były zapewne mierzone przez kilka klientek... Ja zawsze staram się zwracać uwagę na takie detale (zdecydowanie przed zakupem!)- często np. na nowych bluzkach są ślady pudru...

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Ja nie lubię "Bied(a)ronki", dla mnie ten sklep to typowa dziadoza "Wystrój" mnie skutecznie odrzuca.
Mam dokładnie takiego samo zdanie

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-05-31 o 18:00
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując