Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-05-31, 23:02   #4411
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny Chciałąbym tylko pogratulować nowych ząbków i miesięcznic bo u mnie nie za ciekawie. Pisałam Wam o tym programie antyplagiatowym. Tak naprawde nikt nie wiedział o co w tym chodzi. Okazało się że program wyłapuje wszystkie teksty które znajdują się na internecie ustawy, rozporządzenia, ściągi itp. Ja pisałam pracę o kredytach preferencyjnych które opierają się tylko na ustawach. Więc fragmentów ustaw (z przypisami oczywiście) miałam bardzo dużo. W związku z czym moja praca nie zmieściła się w limitach przekroczyła współczynnik który powinien wynosić 15% maksymalnie 20% ja mam 21,2%. Mój los teraz w rękach promotorki i dziekana. Czuje się jak jakiś przestępca który spisuje materiały z netu, odechciało mi się wszystkiego... przecież to nie moja wina że ustawy są w internecie. Jutro jadę do promotorki ciekawe co mi powie

No cos ty!! Kurcze, no a jak mialas o takiej tematyce inaczej napisac?? Bez sensu... Plagiat plagiatem, ale przeciez na zrodlka musialas sie powolac i je pokazac...Beznadzieja, oby promotorka byla normalna i zrozumiala sprawe

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
i usmiechy od mojej żabki:

Załącznik 3151352
a ostatnio cwiczy- przyjmuje taka pozycje i kiwa sie w przod i w tyl

Załącznik 3151351

Sliczna zabka

Moj tez tak sie kiwa, ale tez daje rade uniesc sie i przeraczkowoac

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość
Dzis pierwszy raz jedlismy szpinak i pękł caly słoik, wczoraj też 190 i mały po tym pil mleko
Teraz pytanie uwaga:
A deserku to ile dajecie? też duży słoiczek?
Tak, tez duzy

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Cześć

Ja tylko na chwilkę... podziękować wszystkim Mamusiom które w sobotę pamiętały o mojej Dominisi
A oto i moje półroczne już Słonko
Cudna...i te wloski!

Cytat:
Napisane przez elalank Pokaż wiadomość
a ja sie dziś mega wystraszyłam, byliśmy z Olką w centrum handlowym bo chciałam sobie spodnie kupić, ale w między czasie zgłodniała, więc dałam jej butlę. I tak sobie je i je i usnęła, więc jej wyjęłam smoka, aż tu nagle chlust, całe mleko zwrócone.Ola cała w mleku, buźka, nos,oczka, ubranko, my w mleku, ławka, podłoga wystraszyłam sie na maxa! pierwszy raz nam się coś takiego przytrafiło! cała się trzęsłam. I biegiem do domu gnaliśmy bidulka.

Oj, to mialas przezycie Trzeba uwazac jak maluchy same pija, zeby sie nie zakrztusily...

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Zębów jeszcze nie mamy, oznak też nie, poza tym, że gryzie wszystko co się da. I mój leniuszek jeszcze się nie obraca. Tzn raz się obróciła na brzuszek, ale wystraszyła się i od tamtej pory nawet nie próbuje. Raczkować też nie, bo mój klopsik nie potrafi unieść się na rękach, ale dzielnie ćwiczymy i obroty i utrzymywanie ciężaru. Mam tylko nadzieję, że to nic złego, chociaż poważnie zastanawiam się nad pójściem do lekarza, bo trochę się martwię

Hej, fajnie, ze wpadlas

Jesli martwisz sie, to idz do lekarza. Zawsze to spokojniej...

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Skoro takie piękne dziewczęta na wątku sie pokazały, to się pochwalę moim kawalerem
W wersji eleganckiej
Załącznik 3152092
Jaki Filus duzy juz sie wydaje!

No dobra, zaczynamy zapisy na najstarszego szczerbolka?

Ja mojego André zapisuje na liste...

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora