2010-05-31, 23:02
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Napisane przez katekatee
Witam dziewczyny  Chciałąbym tylko pogratulować nowych ząbków i miesięcznic bo u mnie nie za ciekawie. Pisałam Wam o tym programie antyplagiatowym. Tak naprawde nikt nie wiedział o co w tym chodzi. Okazało się że program wyłapuje wszystkie teksty które znajdują się na internecie ustawy, rozporządzenia, ściągi itp. Ja pisałam pracę o kredytach preferencyjnych które opierają się tylko na ustawach. Więc fragmentów ustaw (z przypisami oczywiście) miałam bardzo dużo. W związku z czym moja praca nie zmieściła się w limitach przekroczyła współczynnik który powinien wynosić 15% maksymalnie 20% ja mam 21,2%. Mój los teraz w rękach promotorki i dziekana. Czuje się jak jakiś przestępca który spisuje materiały z netu, odechciało mi się wszystkiego... przecież to nie moja wina że ustawy są w internecie. Jutro jadę do promotorki ciekawe co mi powie 
|
No cos ty!! Kurcze, no a jak mialas o takiej tematyce inaczej napisac?? Bez sensu... Plagiat plagiatem, ale przeciez na zrodlka musialas sie powolac i je pokazac...Beznadzieja, oby promotorka byla normalna i zrozumiala sprawe 
Cytat:
Napisane przez asioczka
|
Sliczna zabka 
Moj tez tak sie kiwa, ale tez daje rade uniesc sie i przeraczkowoac 
Cytat:
Napisane przez konspiracja
Dzis pierwszy raz jedlismy szpinak i pękł caly słoik, wczoraj też 190 i mały po tym pil mleko 
Teraz pytanie uwaga: 
A deserku to ile dajecie? też duży słoiczek?
|
Tak, tez duzy 
Cytat:
Napisane przez gissh
Cześć
Ja tylko na chwilkę... podziękować wszystkim Mamusiom które w sobotę pamiętały o mojej Dominisi 
A oto i moje półroczne już Słonko 
|
Cudna...i te wloski! 
Cytat:
Napisane przez elalank
a ja sie dziś mega wystraszyłam, byliśmy z Olką w centrum handlowym bo chciałam sobie spodnie kupić, ale w między czasie zgłodniała, więc dałam jej butlę. I tak sobie je i je i usnęła, więc jej wyjęłam smoka, aż tu nagle chlust, całe mleko zwrócone.Ola cała w mleku, buźka, nos,oczka, ubranko, my w mleku, ławka, podłoga  wystraszyłam sie na maxa! pierwszy raz nam się coś takiego przytrafiło! cała się trzęsłam. I biegiem do domu gnaliśmy  bidulka.
|
Oj, to mialas przezycie Trzeba uwazac jak maluchy same pija, zeby sie nie zakrztusily... 
Cytat:
Napisane przez gucia6
Zębów jeszcze nie mamy, oznak też nie, poza tym, że gryzie wszystko co się da. I mój leniuszek jeszcze się nie obraca. Tzn raz się obróciła na brzuszek, ale wystraszyła się i od tamtej pory nawet nie próbuje. Raczkować też nie, bo mój klopsik nie potrafi unieść się na rękach, ale dzielnie ćwiczymy i obroty i utrzymywanie ciężaru. Mam tylko nadzieję, że to nic złego, chociaż poważnie zastanawiam się nad pójściem do lekarza, bo trochę się martwię 
|
Hej, fajnie, ze wpadlas 
Jesli martwisz sie, to idz do lekarza. Zawsze to spokojniej... 
Cytat:
Napisane przez brombusia
Skoro takie piękne dziewczęta na wątku sie pokazały, to się pochwalę moim kawalerem 
W wersji eleganckiej
Załącznik 3152092
|
Jaki Filus duzy juz sie wydaje!
No dobra, zaczynamy zapisy na najstarszego szczerbolka? 
Ja mojego André zapisuje na liste...
|
|