Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-01, 15:00   #448
~ania_87
Rozeznanie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Cytat:
Napisane przez pidzi Pokaż wiadomość
Aniu~87powodzenia i Tobie w sesji, wszystkie damy rade!
co do zaproszeń to strasznie mi się podobają!!! zabiła mnie ta prostota i sama bym chciała mieć takie kiedyś więc zapamiętaj skąd wzięłaś a to jeszcze u mnie potrwa więc wiesz
co do stroju hiszpańskiego to ja z uwagi że kocham Hiszpanię oczywiście mi się bardzo podoba,ale bardziej cały czarny niż z pasem bordowym
Musimy dać radę!!!
zapamiętam może szybciej niż myslisz Ci się przyda
mnie też czarna wersja lepiej pasuje
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
co do butów to wczoraj w moim deichamnie były naprawdę wystrzałowe butki pasujące na ślubne w ok. 25 wzorach różne rozmiary, różne obcasy, ceny do 89zł, nawet pożałowalam, że kupiłam już swoje

mucha i smoking kompletnie mi się nie podobają, ale to rzecz gustu, po prostu mi się to w ogóle nie podoba Zaproszenia zapowiadają się pięknie!

Ja muszę zmienić winietkę, bo okazało się, że 1 para pobiera się przed nami. Poza tym poszukuję czegoś do powieszenia za młodą parą. Wy co będziecie miały???
No własnie mnie muszniki nie bardzo się podobają... oglądaliśmy wczoraj i jak bym miała wybrać jakiś to nic kompletnie mi się nie podobało. z tą muchą to też nic pewnego... ale tż już dawno temu wspominał, ze on chce smoking od razu go wtedy do pionu postawiłam, ze po moim trupie ale jak zobaczyłam z pasem hiszpańskim jak to wygląda to mogłabym się zgodzić na taki strój tż. no ale i tak najpierw musi przymierzyć i zobaczymy jak on w tym wygląda. opcja druga jest taka, zę jak w pierwszy dzień będzie miał normalny garnitur to w drugi dzień musi zaszaleć... ostatnio mi o jakichś trampkach wspominał... a o kolorowym garniturze mówiłam wam?? spodobał mu się czerwony... zawsze musi coś wymyślić
Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
[SIZE=2]
Bardzo ładne te buty, też widziałam ale niestety nie tak dużo....
moje już czekają w szafie
Chilanes, a Ty dekoracją sama się zajmujesz czy ktoś Ci zrobi?
U nas będzie coś w tym stylu jak w załączniku, tylko kolory nie te - no i może bez tego serca Nie chcę żadnych gołąbeczków, serduszek, obrączek itp
zdecydowałam że ja buty muszę mieć zapinane. w takich będę czuła się najpewniej i będę mogła tańczyć do woli. ostatnio jak byłam na weselu i mimo, ze miałam bardzo wygodne buty i dobrze trzymały się nogi to kuzyn jak tańczył ze mną tak mną wywijał, ze omało butów nie zgubiłam a co dopiero jak na własnym weselu będę rozchwytywaną PM
Aniu a gdzie kupiłaś butki?? byłaś w tym sklepie, który prowadzi sprzedaż internetową?? "butyślubne... "??

u mnie będzie upięty materiał a na nim ze sztucznych kwiatów dwa serduszka. prosto i skromnie
Acila suknia śliczna, mimo, ze drapowań nie lubię ale Ty chyba jesteś wysoka to będzie Ci pasować bo ja bym jak beza wyglądała ładna góra sukni, bardzo mi się podoba a do niej bolerko, etola a może coś innego?? w październiku to zimno już będzie w sumie teraz też jest

~ania_87 jest offline Zgłoś do moderatora