2010-06-02, 08:52
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 1o
Cytat:
Napisane przez Ariena
A ja jutro jadę w góry na 4 dni. Obiady będą serwowane w ośrodku, bo to taki wyjazd firmowy. To jak ja mam to zrobić.  Akurat jutro zaczyna się samo P.  Biorę ze sobą wieśniaki, wędlinę, wieczorem upiekę chlebek. Chyba też dziś upiekę wielki filet z indyka w piekarniku i też go wezmę, ale czy na tyle dni mi się nie zepsuje, jak tam nie ma lodówki? 
Masakra po prostu, a chcę jechać bo mam już dosyć siedzenia i szukania pracy, muszę się odprężyć.
|
nie martw sie, dasz rade. zaopatrzysz sie w swoje jedzonko dunkanowe i juz. moze bedzie jakas lodowka,w ktorej moglabys przetrzymac zapasy,na miejscu sie dowiesz.
Cytat:
Napisane przez kofcia2008
hejka wszystkim, dzisiaj mój 2 dzień na uderzeniówce. na śniadanko placuszki z otrębów... dodałam troszkę oregano... były pyszne  oregano chyba nie jest zabronione?? troszkę ciężko mi pić tyle wody ale bardzo się staram... a co opróćz wody można jeszcze pić???? trzymajcie za mnie kciuki żebym wytwała do końca I azy...a potem już znalazłam sobie kilka przepisów na tym forum...aż się nie moge doczekac... buziaczki 
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------
aaaa jak często się ważyłyście na I fazie?? ja nie chce zapeszać i boj się stanąć na wage
|
oprocz wody mozna kawe i hebrte oczywiscie bez cukru.
nie znosze herbaty bez curku
|
|