Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ropne 'bomby' i zalecenia lekarza medycyny estetycznej
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-02, 14:42   #1
fredziunia
Rozeznanie

Exclamation

Ropne 'bomby' i zalecenia lekarza medycyny estetycznej

Witam

Zwracam sie z prosba do znawczyn w temacie

Od poczatku : od ostatniego czasu (dokladnie od wyjazdu z polski) na mojej twarzy pojawily sie wielkie ropne bomby ktore po sobie zostawialy plamy
Podczas ostatniej wizyty w Polsce bylam w klinice medycyny estetycznej i Pani doktor przepisala mi :

- do mycia twarzy Lubexyl
(emulsja oczyszczajaca skore, zawierajaca nadtlenek benzoilowy , do
leczenia tradziku)
- na dzien Skinoren + Filtry Bioderma
- na noc Differin + pod oczy Juvit

powiem tak po przeczytaniu na wizaz dokladnie jak stosowac te masci mam spokoj z pryszczami (wczesniej na masc nakladalam odrazu Bioderme i powstawaly nowe bomby - teraz wiem ze trzeba odczekac jakis czas - moja Pani doktor tego juz niepowiedziala )

Wiec jak pisalam jak narazie nie ma nowych "bombek" ale jakos ten zestaw malo dziala na plamy jakie zostaly po wczesniejszych "bombach" zachecona opiniami dziewczyn z wizazu zakupilam zestaw do mikrodermobrazji z firmy Eveline i mam pytanie czy podczas kuracji w/w specyfikami moge zafundowac sobie tez ta mikrodermobrazjie?? czy lepiej poczekac az skoncze masci ?? nieznam sie na tym nic a nic a niechce sobie zaszkodzic , niewiem czy mozna jedno z drugim laczyc , prosze wiec o wtajemniczone i majace pojecie o tym o POMOC bo te plamy na mojej obecnie jasnej twarzy wygladaja okropnie

Dziekuje za podpowiedzi ...
fredziunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując