Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sprawiedliwosc
Wątek: Sprawiedliwosc
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-02, 14:45   #1
ilo16na
Zakorzenienie

Sprawiedliwosc

Czesc dziewczyny chce poruszyc wszechobecna rzecz ktorej nie ma po prostu:SPRAWIEDLIWOSC!
Chodzi mi o np moj w-f jak bylam chora i dawalam zwolnienie lekarskie to bylo ze zaplacilam za nie, a jak cwicze chocby na chwile stane bo padam z nog to ILona cwicz bo ci jedynke postawie, dodam ze wiele dziewczyn siedzi nawet obok pani nic nie robia ale ILona biegaj i biegam jak taka oferma wokol nich a one siedza i sie smieja glupio mi ale co zrobie,wole nie zadzierac z babka.
Nie cierpie w-f!
2 sprawa to taka ze robimy strone na ocene i trzeba zrobic 10 podstron na 5 ja zrobilam tyle a gosc pozniej powiedzial ze wystarczy 5 i sie poklocilam z klasa, mowia mi ze jestem nadgorliwa-hu.. prawda jakbym wiedziala ze starczy 5 nie robilabym wiecej,gosc mi to powiedzial!Przepraszam za slowa ale mam ochote dac komus w ..twarz no(paru osobom)

A mam b.puste dziewczyny w klasie blondynka solarium i zero w glowie i one zrob mi strone( nie umieja) to powiedzialam ze nie,tym su.. nigdy.I one zaplaca komus i beda miec 5 a ja ktora robilam to 25 godzin w 3 dni bede miec tez tylko 5.
WKurza mnie to.
3 sprawa mam malego hopla na punkcie psow bo nigdy nie mialam i jak tylko mowie to one sie smieja ze jestem nie normalna,ale nie zrozumie mnie ktos kto ma psa w domu jak one, i sie z 1 poklocilam-ma psa i dziwi sie ze ja chce,ja nie mam warunkow mam ciasne mieszkanie w bloku i nie stac nas,moja pasja sa bernardyny kupie sobie kiedys i jak urosnie niech pogryzie pewne osoby w du,. a dostanie kielbase i co zechce

ale bym byla szczesliwa, nic ja z tej strony bede miala 5 bo sie dogadalam z gosciem ale nie uczciwe jest dla mnie kupywanie czegos.

wypowiedzcie sie prosze,i nie mowcie ze mam pogadac z wychowawca o problemie bo osoby ktorych nie lubie sa pupilkami naszego pana,wiec rozumiecie, a kablowanie tez na dobre nie wychodzi,naprawde wiem to.
ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując