2010-06-02, 22:03
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Kasiu, wszystkiego dobrego dla małża 
Kuba jeszcze nie mowi ja Takich słowek nie ma w swoim zasobie słow 
Ale potrafi za to powiedziec nie - znaczy ne ne, jak czegos nie chce albo mu cos zabieram.
Mowi tez bach, jak przerwoci sie albo wypadnie mu cos z rączki.
Sporo jest takich "słowek" ale nie wszystko mi od razu przychodzi do głowy. 
Potrafi pokazac w ksiazeczce rozne zwierzatka - i o dziwo szybko załapuje. Codziennie pokazuje mu w ksiazeczce jakies nowe zwierze a on zaraz potrafi pokazac gdzie jest. Dzisiaj trenowalismy pokazywanie krecika 
Pieknie tez robi papa. Gdy tylko ktos odchodzi albo moj tata czy TŻ odjezdzaja autem od razu robi papa.
Aha- jak juz tak chwale mojego brzdaca to jeszcze dodam, ze uwielbia myc ząbki. Jak go myje to on szoruje szczateczka zeby 
Troche mu to nieporadnie wychodzi ale uwielbia to 
Potrafi tez pokazac gdzie ma uszy, brzuszek i włoski 
Miramejku, 
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------
Cytat:
Napisane przez Miramej
Dziewczynki, bardzo Wam dziękuję za pocieszenie, rady i chęć pomocy. Bardzo  . Nie chciałabym, żebyście pomyślały, że nie akceptuję lub nie kocham mojego Krasnoludka takim, jakim jest  . Martwię się tylko trochę, bo swoje tempo swoim tempem, ale wydaje mi się, że tylko Kubuś odstaje na wątku i że to jest przeze mnie. Na swoje usprawiedliwienie mam to, że mam inne kłopoty i wszystko do kupy daje taki efekt 
|
Miramejku, ja wacale nie zauwazyłam zeby Kuba odstawał
Jest 5 tyg. młodszy od mojego Kuby a to bardzo duzo dla dziecka i napewno za miesiac bedzie potrafił wiele, wiele wiecej. 
Jeszcze cie zaskoczy
Blanka 15 września 2011 r.
|
|
|