2010-06-02, 23:02
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pharmaceris F- intensywnie kryjący fluid-próbował kotś?
Heja dziewczyny!
dostalam dzisiaj probke w aptece, po waszych komentarzach nie bylam pewna czy potrzebuje ivory czy sand jednak pani w aptece miala tylko sand i ten wyprobowalam. obawialam sie, ze bedzie dla mnie za ciemny a tu niespodzianka. zaraz po nalozeniu mialam nawet wrazenie, ze jestem zbyt blada, ale idealnie sie stopil z moja skora. jakby co zawsze mozna potraktowac sie troche pudrem brazujacym i bedzie git
uzywalam roznych podkladow: under twenty kolor naturalny (ciemniejszy niz P), Maybelline Pure Liquid Mineral kolor sand (lekko ciemniejszy), a obecnie mam Vichy Dermablend kolor sand i jest duuuuzo ciemniejszy od P, czasem mam wrazenie, ze jestem od niego pomaranczowa:P
Mam ogolnie blada cere, jestem blondynka, nie opalam sie w solarium ani nie smaruje zadnymi samoopalaczami wiec bladzioszek, a kolor sand idealny.zobaczymy co bedzie jak sie opale:P
jesli chodzi o efekt kryjacy to dosc dobry, ciut gorszy niz dermabled, ale na lato to chyba lepiej, dermablend jest za ciezki. Twarz rzeczywiscie swieci sie znacznie po nalozeniu ale jak kazdy podkald trzeba zmatowic pudrem albo skrobia aha moim zdaniem czy sie swiecimy w ciagu dnia w duzej mierze zalezy od kremu jaki uzywamy, a nie tylko od podkladu.
|
|
|