Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciaza i porod w UK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-03, 08:51   #2893
Jola00
Zadomowienie

Dot.: Ciaza i porod w UK

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
ewurka idź do GP,chociaż uważam jak Jola,że tutaj niewiele zrobią w tym kierunku. Musisz odpoczywać i leżeć. Czy to plamienie jest obfite? W jakim kolorze? I czy coś ciebie boli?

Jola to dziś bieganie po schodach by ci się przydało . Czekam z nieceirpliwością na pierwsze skurcze u ciebie
Jak ja byłam u lekarza z plamieniem,to oczywiście powiedział,że to normalne...Że czasem tak się dzieje. To prawda,że czasem tak się dzieje...Tylko,że "czasem" robi wielką różnicę...
W Polsce od ręki przypisują progesteron i każą leżeć...A tutaj czekać co będzie...

Pochodzę sobie po schodkach. Na szczęście mam ich w domu parę Może coś z tego wyjdzie...zobaczymy...

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
Plamienie nie jest obfite, ma zabarwienie brązowe i mam skurcze w dole brzucha dziewczyny tak się boje GP mnie nie przyjął nawet na emergency, ma zadzwonić co mam ewentualnie zrobić
Kochana jeśli masz nospę too weź. I kładź się i leż. Nie denerwuj się tylko,bo to nie pomaga (wiem,że łatwo mówić)...
Mam nadzieję,że będzie dobrze

Jola00 jest offline Zgłoś do moderatora