Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka.pl - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-03, 16:38   #2103
reniabg
Wtajemniczenie

Dot.: etorebka.pl - część IX

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Mąż chce mi zrobić prezent bez okazji Co mam wziąć: szarą Anę, beżową Alice, beżową Alexę czy fioletową Saphire (znowu o niej myślę )?
Ale masz wspaniałego męża ja bym wzięła Alice lub Anę

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Hm.. Emilka nieporęczna

Mnie w mojej Flavii oderwało się ucho tzn. odkleiło i odpadło z tego metalowego kółeczka
Nie chciałam reklamować - bo to Flavia beżowa i już jej nie mają więc skleiłam i jest ok i nic nie widać a torebka jak nowa
Ale teraz już od 2 tygodni odpoczywa w szafie Przepakowałam się do beżowej Simon
a Tove czeka w kolejce
Spryciulka jesteś, dobrze że się naprawiło

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
Dziękuję kolejnej "porcji" e-torebko-maniaczek za wsparcie

Dużo o tym wydarzeniu myślę i pewnie nie szybko to się zmieni ale to naturalna kolej rzeczy... Echhhh.
Pocieszam się głupią myślą, że będzie można "zabłysnąć" wśród towarzystwa opowiadając mrożącą krew w żyłach historię, robiąc dynamiczne wizualizacje i tak dalej, heh

tymczasem - można używać mojego kodu
Karton, biedaku nasz kochany, ale miałaś przeżycie co za typ ma czelność łazić po cudzym domu? Bardzo podejrzane. Ja niewiem jakby to się u mnie skończyło pewnie przeraźliwym krzykiem a na końcu zawałem.

A jak on wyszedł? Sam na dół i sobie poszedł czy rozmawiał z rodzicami? Dziwne, że zbiera pieniądze na operacje nic nikomu nie mówiąc tylko przechadzając się po czyimś domu. Chyba że właśnie w ten sposób zbiera kradnąc rzeczy a jak zobaczył sympatyczną dziewczynę to postanowił nic nie zakosić

Uważaj na siebie i zamykaj drzwi na klucz