2006-06-02, 19:55
|
|
Rozeznanie
|
Pomóżcie: jaki makijaż? Jak odpowiednio modelować twarz?
Witam 
Zapewno raz setny taki wątek na forum, no ale cóż Bardzo Was proszę o ustalenie mojego typu kolorystycznego. Chciałabym także, abyście napisały coś na temat moich oczu (jaki mam typ oczu i w jaki sposób powinnam je podkreslać) oraz w jaki sposób powinnam się malować, a przede wszystkim jak modelować twarz (jaki kolor różu powinnam stosować i w którym miejscu? ). I jeśli można na tym forum, to proszę też o jakąś poradę na temat fryzury (jeśli nie, to zapytam na fryzjerskim ).
- opalam się bardzo ciężko, każdy kontakt ze słońcem po dłuższej przerwie równa się buraczkowej opaleniźnie (nie pamiętam jaki odcień opalenizny mam później, bo ostatnio opalona byłam baaaardzo dawno temu)
- moje oczy są ciemnobrązowe bez plamek, tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, brwi takie jak na zdjęciach (raczej jasne niż ciemne), rzęsy są ciemniejsze, lecz wydaje mi się, że również są jasne
- piegi nieliczne złotawe ciepłe
- cera blada, odcień taki jak na zdjęciach (no to właściwie jaki? )
- naturalny kolor własów również widać na zdjęciach, dosyć jasny brąz,
- kolor ust jasny, różowy
- dobrze czuję się w kolorze białym, bordowym, błękitnym, fatalnie zaś wyglądam w kolorze brązowym (moja cera nabiera wtedy odcienia zielonkawego)
Z góry dziękuję wszystkim za rady
Edytowane przez Agia*
Czas edycji: 2006-07-01 o 21:41
|
|
|