Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - matka manipulantka hipokrytka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-04, 13:48   #79
perfection09
Raczkowanie

Dot.: matka manipulantka hipokrytka

No tak, moja mama juz nie pracuje. Właśnie nie ma co robic. Prowadzi typ notesu, w ktorym zapisuje wydatki i jakies wazne sprawy, ostatnio chcialam sprawdzic, ile pieniedzy dostalam, no i zaczelam szperac. Notes przerodzil sie w pamietnik, w ktorym mama zapisuje tresci typu : ;Byli sami w domu; 'Rozstala sie z M.' 'Kloci sie ze mna, jak sie nie wstydzi' i takie tam.
Postawilam na swoim, tzn wczoraj kiedy wyjezdzalam na ten dzien to rodzice sie do mnie nie odzywali, wygladali na smiertelnie obrazonych. Wieczorem dzwonili, czy wszystko Ok. Martwia sie rozumiem, ale doszlam do wniosku, ze nie potrafie w inny sposob pokazac, ze moga mi ufac. Zapowiadam o ktorej wroce i sie melduje zazwyczaj o tej, na ktora obiecalam. Jakos to bedzie, postanowilam sie tak nie przejmowac, bo widze, ze mama pogada pogada, jakos to bardzo nia nie wstrzasa i nie rusza, pozniej wg niej jest ok i jak probowalam cos porozmawiac pozniej, po klotni z nia to zazwyczaj sie do mnie nie odzywala, a nastepnego dnia znowu ok, jakby sie nic nie stalo... Wiec nie pozostaje nic innego, jak troche olac, od razu lepiej sie robi... macie racje...
a co się tylko śni
perfection09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując