jak przytyć na barkach??
Witam wszystkich chciałabym zwrócić sie z pytaniem do Pań dietetyczek Pani Barbary i Magdy z kilkoma pytaniami
Chcałabym sie dowiedzieć od Pań jak mogłabym przytyć na barkach?? Mam z tym duży problem bo wydaje mi sie ze z nimi wyglądam jak bym miała anoreksje o gólnie jestem dosyć szczupła przy wzroście 169 waże ok 46 kilo... (słodycze które wcinam nałogowo nie sprawiaja ze grubnę a przyznam ze od makaronu i jasnego pieczywa też nie stronię) mam nadzieje ze ciwiczenie nie są jedynym wyjsciem aby nabrać masy (nie ważne czy mięsniowej czy tłuszczowej:P po prostu nie chcę tam wyglądać jak skóra i kości)
dodam ze na pupie i nogach też bym chętnie przybrała no jedynie czego chcę uniknąc to oponki na brzuszku:P ale to już mus nie mus musze ćwiczyć... bo jak kiedyś zauważyłam jak staram sie przytyc to włąsnie na brzuchu najwięcej mi sie odkłada
a teraz pytanie z innej beczki... Chciałabym sie dowiedzieć czy zawód dzietetyka jest dobrze płatny?? Otóż jestem własnie po maturze teraz stoi przede mną wybór drogi życia... chcę złożyć papiery na Śląską Akademię Medyczną i zastanawiam sie nad dwoma kierunkami: dietetyką oraz epdemiologią i biostatystyką, jak Panie myślą który zawód jest bardziej przyszłoścowy??
z góry dziękuje za odpowiedz
Edytowane przez Agusiamiss
Czas edycji: 2006-06-04 o 23:13
|