Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-04, 16:48   #4387
kosmoskaa
Przyczajenie

Dot.: Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.6

Cytat:
Napisane przez kosmoskaa Pokaż wiadomość
Witam!
i ja od kilku dni zadaje sobie pytanie czy jestem w ciąży?
mam dziwne objawy tj.: mdłości, zgaga, sennosc w porze obiadowej co nigdy mi sie nie zdarzało, bóle tak jakby jajnikow, głowy, dziwna wydzielina, zawroty głowy, a o apetycie juz nie wspomne, dodam że okres mi sie spóźnia, ale ogólnie to mam go nieregularnie. Od stosunku minęło 10 dni, test planuje zrobic w czwartek w 12 dniu od stosunku. Staram sie z mężem o dzidziusia. Chcialabym juz wiedziec czy mam tam jakaś fasolke czy nie.. bardzo bym chciała żeby jednak była. Jak sadzicie dziewczyny?

Pozdrawiam
a wiec zrobilam dzisiaj ten apetyczny test... niestety wyszedl negatywnie jest 13 dzien od stosunku, ciagle mam te objawy o których pisalam kilka dni temu (patrz wyzej). A wieczorem gdy klade sie do snu, jajniki bola mnie niesamowicie, glowa tez nie przestaje bolec, temperatury jeszcze nie mierzylam, planuje zrobic kolejny test za tydzien i mam nadzieje ze beda upragnione dwie kreseczki, baaardzo z mezem czekamy
kosmoskaa jest offline Zgłoś do moderatora