Re: Douglas - ale się wkurzyłam :(Do Halszki i Iwonalodz
Iwonalodz napisał(a):
> Czy mówisz Julitko o tej perfumerii zaraz przy Centralu na Pietrynie ?? obok chińskiej restauracji??? Jeśli tak to muszę powiedzieć, że osobiście wolę tam robić zakupy niż w Sephorze w Galerii. Zawsze dostaję próbki i mogę jeszcze grymasić, to samo zdanie mam o Sephorze, która jest w Geancie przy Dworcu Kaliskim.
> Natomiast nie byłam nigdy zadowolona z obsługujących mnie z łaski pań w perfumerii, która jest na Piotrkowskiej najbliżej Magdy, ale w stronę Centralu.
> Co do Dauglasa się nie wypowiem, bo nie robię tam zakupów.
>
Do iwonalodz.Jak widzę jesteśmy łodziankami. Właśnie w Perfumerii przy magdzie, pani sprzedawczyni, ta szczupła, wysoka, włosy blond z jasnymi pasmami- nie chciała mi wydać nowej broszurki Shiseido,wspominając iż takową już mi swego czasu dała. Ja ta sytuację opisywałam. pomijam fakt ze biuletyn, podarowałam drugiej osobie, podstawą mojej prosby był fakt wydania przez producenta nowej broszury z nowymi preparatami w tym kolorówka. Pomijam fakt,ze od jednego zdarzenia do drugiego upłyneło siedem miesięcy!!tam poprosiłam o próbkę laudera.Też ten fakt opisywałam.Odpowiedziano mi że tester jest zjełczały i próbki nie dano!!.Też to opisywałam.A ponieważ wiem, że Pani Julia z Piotrkowskiej 33 jest współwłaścicielką, tam poszłam niby się wyżalić. Myślisz że przyniosło to jakiś efekt?.Nie. Żadnego pozytywnego rezultatu. Piotrkowska 59.Tam wchodzą Panie, co to mężowię siadają na krzesłach, wyciągajac w rozkroku daleko nogi przed siebie i ostrym wzrokiem taksują drzwi wejściowe. A jego SUPER szkaradna dama kupuje z wyniosła minką Perły Heleny.Jej nic nie pomoże. Nawet te peły. A ja wygladam inaczej, kosmetyki typu Perły kupuję od zaufanych osób z zagranicy. Piotrkowska przed Piłsudskiego. Pisałam. Panie miłe. Dostałam po kilka kropel podkładu Kanebo. Co zostało poszłam,oddałam i podziękowałam. Jedynym, cudownym miejscem tej sieci jest Perfumeria na Manhattanie.Tam jest normalnie.W Dauglasie -też.Może czasem zdaża się i tutaj coś nie tak. Ale to naprawdę musi być sytuacja wyjątkowa.
|