Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-04, 21:42   #254
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
dziękuję Wam
Wróciłam... i nie wiem co o tym mysleć... Napiszcie szczerze co o tym myślicie
Wyglądasz ślicznie
Ja bym tylko zmieniła dekolt na serduszko, ale to już takie moje zboczenie, ze bardziej mi się podoba serduszko niż prosty

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Bardzo to miłe,jak praktycznie obcy ludzie składają Nam życzenia.

Właśnie otwarłam liste do załatwienia już niebawem ( bo jeszcze 21 dni i jedziemy do pl i się zacznie jazda z przygotowaniami ślubnymi ) I tak myśle czy czegoś nie pominełam.
No to faktycznie bardzo miło
A co do listy, to ja w całej swojej genialności zorientowałam się parę dni temu, że zapomniałam na listach uwzględnić ZAMÓWIENIE TORTU Byliśmy w cukierniach, zdecydowaliśmy gdzie chcemy tort zamówić, wiemy już mniej więcej jaki, ale co z tego skoro zapomniałabym go zamówić Ale na szczęście sobie w porę przypomniałam i dopisałam do listy czerwcowej

Nadrobiłam już te pół strony zjedzone przez brak prądu i dopisałam sporo innych rzeczy - teraz opisuję rzetelność poszczególnych kwestionariuszy... nuda okropna... tylko tabelki robię i piszę czy test jest w porządku czy do bani

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

A jeszcze durny word mi wciąż poprawia współczynnik "Alpha" na Ralpha i muszę go z powrotem poprawiać
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora