Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-05, 13:39   #1539
Jola00
Zadomowienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Jaka ja durna jestem...
poryczałam się jak bóbr.. a wszystko dlatego, że mąż zaproponował żebyśmy sobie pizzę zjedli na obiad gdzieś w plenerze bo piękna pogoda i mieliśmy zaplanowany spacer... i ja się poryczałam bo nie chcę pizzy
znaczy się zjadłabym z chęcią nawet wielką ale nie chcę utyć jeszcze bardziej a on mi takie proponuje.
I się podłamałam moją wagą.. przez całą ciąże nie obżerałam się, nie pchałam bez pamięci niezdrowości i słodyczy i zaraz będę miała 30kg na plusie.
Większość ludzi i tak nie wierzy w moje gadki bo to przeciez niemożliwe, żebym sama z siebie tak się roztyła... może ja faktycznie nie wiem ile jedzą normalni ludzie i w moim mniemaniu tylko się nie objadam??
Ale kładę sobie mniej niż mężowi a on chudy jak patycór a ja coraz większa. I ch*** dupa z przyjemnego popołudnia bo teraz cały dzień będę o tym myśleć i się denerwować.. a jak się denerwuję to muszę coś niezdrowego zjeść i chyba wejdę do lodówki po lody
No co Ty,nie przejmuj się wagą...
Tak to już jest,że jedne kobiety przybierają tylko 8-10 kg,a inne 20,30 kg...Pewnie,że można się pilnować od początku i jeść tylko zdrowo i żadnych słodyczy.Tylko czy nie szkoda na to życia??... To zależy co dla kogo jest priorytetem A przecież w ciąży odchudzać się nie będziesz. Jak maleństwo się urodzi przyjdzie czas na zaciśnięcie pasa,zobaczysz!

Jola00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując