Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Samotna w związku....:(
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-05, 14:37   #8
Mary Louu
Zakorzenienie

Dot.: Samotna w związku....:(

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
przesadzacie.

Chłopak poi prostu zyje swoim zyciem, bo to nie jemu zmarł ktos wazny.
To raptem chłopak od 3 miesięcy a nie sprawdzony i zżyty z rodzina partner.

I nie wiem co jest z tymi smsami, chyba wszyscy maja juz kompletnego szmergla.
ja bym zabiła za smsa wysłanego w takiej sprawie w takim czasie. Jak mozna tak wazne rzeczy kwitowac smsikiem "jak sie czujesz"?, kurde, smsem to mozna zakomunikowac "kup pietruszkę bo się skonczyła" a nie o smierci rozmawiać
Za duzo egzaltacji, a mało odpowiedniej miary rzeczy.

Sander- to zmarła TWOJA babcia, i masz w koło siebie rodzinę która ta śmierc dotyczy. To Wasz wspólny ból i wasza żałoba. Jesli czujesz się samotna w takiej chwili, otoczona rodziną której ta strata bezposrednio dotyczy i wyczekujesz na smsika w trakcie pożegnania zmarłej i planów randkowych zaraz po pogrzebie, to raczej przemyśl własne uczucia i relacje rodzinne, a nie "chłopaka od 3 miesięcy" tym obarczaj.

Bo mam wrażenie, że głównym problemem jest, że smierć babci nie została wykorzystana przez chłopaka do dziobdziania dziobeczkami jak 2 gołabeczki i wzmozonej adoracji królewny".
Trochę to straszne w sumie.
dziewczyna chce jego wsparcia
Trochę to nie w porządku gdyby mu napisała: Potrzebuję Cię teraz -a on na to -mam siatkówkę.
I w cale dziewczyna nie napisała , że chce się z nim spotkać aby dziobać dziobeczkami jak 2 gołąbki
A czy ktoś w tej chwili powinien przebywać z rodziną jest indywidualną sprawą, każdy inaczej przeżywa śmierć ukochanej osoby i to , że potrzebuje w tym momencie tż nie znaczy , że coś z jej uczuciami rodzinnymi jest nie tak

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując