2006-06-03, 15:41
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gimnazjalistki z III klasy - wpisywać się :D
Cytat:
|
Napisane przez Ladzia_15
łeeee... co za wredna babka... ma szczescie ze nie udziela sie an wizazu bo bym ja zaraz ujemna karma potraktowala...
|
Jest za glupia zeby tu trafic... ja lubie porownanie - ona jest jak niedorozwiniety teletubis
Cytat:
|
Napisane przez olaaa99
uuu współczuję... to na prawde musi byc denerwujace...
dziwie sie ze interwencja Twojego tatuska u dyrki nie pomogla... jakas komitywa czy co?
ehh wg mnie powinnas sama zagadac z dyrka albo jeszcze raz Twoi rodzice bo zaliczanie czegos z czego ma sie piatki - paranoja
ze takie żyły łażą po tym świecie... ehhh
|
Moj tata znow idzie do szkoly w poniedzialek prosto do dyrki, razem ze mna (juz mnie tam znaja ) i do pedegoga szkolnego pojde i poprosze o statut szkoly
Cytat:
|
Napisane przez kasienka.b
Nie fajna sytuacja Co ona se nie mysli Jak ja nie nawidze takich nauczycieli
|
Ja tez;/ troszke juz ochlonelam i zabieram sie za pisanie przemowy "dziekczynno-poznegnalnej" Pokaze jej jeszcze moja wyzsosc, chocby to miala byc ostatnia rzec w mojm zyciu...
przemowienie zaczyna sie tak (wersja wstepna, do popraki):"Przede wszystkim chcialam pani serdecznie podziekowac za rok wspolnej pracy i za wspaniale przygotowanie do olimpiady jeykowej z francuskiego!" [nie chciala mnie przygotowac,pomimo, ze ja prosilam, uczylam sie sama, zabrako mi 8ptk do 2 etapu i powiedzila, ze napisalam beznadziejnie ]
|
|
|