Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Kwiatki, koronki, falbanki, zipy, żaboty! Od XS do XL!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-05, 19:09   #1
moose
Zadomowienie

Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
GG do moose Send a message via Skype™ to moose

Kwiatki, koronki, falbanki, zipy, żaboty! Od XS do XL!

Hej hoł. Znowu powracam, z nowymi ciuchami. Poprzedni wątek nieaktualny ze względu na fakt, że większość rzeczy sprzedałam albo wymieniłam gdzie indziej i porządkowanie go byłoby czasochłonne i bezsensowne.

1. Mogę wysłać pierwsza, mogę również poświadczyć o swojej uczciwości komentarzami na innych serwisach.
2. Nie wysyłam w kopertach bąbelkowych (chyba, że to duża wymiana).
3. Wysyłam listem poleconym ekonomicznym Pocztą Polską - priorytet tylko w wyjątkowych przypadkach!
4. Nie "odmieniam" się, chyba że obie osoby są niezadowolone albo ciuchy miały jakieś wady, o których nie było mowy w opisie.
5. Jasno i konkretnie opisuję stan ubrań, wady również - proszę o to samo.
6. W nawiasie po nazwie "kategorii" napisane jest w jakich rozmiarach ciuchów oczekuję w zamian.
7. PROŚBA: w postach piszcie nazwę rzeczy zamiast wklejać link - to znacznie przyspieszy nasze transakcje.

C I U C H Y (Wymiana tylko na XS/S/małe M!)
1. Tank top w łączkę, stan bardzo dobry. Na XS albo S, może malutkie M.
2. Żółty top z koronką przy dekolcie. W rzeczywistości bardziej pastelowy. Stan bardzo dobry. Rozmiar z metki XS, ale na S też będzie ok. Firmy Only (Vero Moda).
3. Pulowerek w delikatnym, szarym kolorze. Z dodatkiem angory. Na karku śliczne guziczki. Stan bardzo dobry. Rozmiar XS. Firmy Gina Tricot.
4. Folkowa bluzka w wyszywanymi kwiatkami. Pod biustem gumeczki - niestety, kilka puściło i na lewej stronie to dość widać. Rozmiar XS. Firmy Orsay.
5. Sukienka wiązana na szyi, bez pleców, w folkowe wzory w odcieniach niebieskiego. Rozmiar XS, stan idealny. Będę wybredna. Firmy H&M.
6. Sweterek-bolerko z haftowanymi kwiatami. Stan idealny. Rozmiar 34/36, może 38. Z jedwabiu i angory. Firmy H&M.
7. Zielony, gorsetowy top z mini-żabotem i falbanką. Stan idealny. Rozmiar 38. Firmy New Look.
8. Kremowa bluzka w różyczki, rękawki-motylki. Stan bardzo dobry. Rozmiar S. Firmy Vero Moda.
9. Śliwkowa bluzka na szerokich szelkach, z ozdobnymi guzikami. Stan idealny. Rozmiar 38. Firmy Dorothy Perkins.
10. Koszula w kolorze przygaszonej zieleni, świetnie wykończona. W stanie idealnym. Rozmiar XS. Firmy Cropp Town.

Edytowane przez moose
Czas edycji: 2010-06-05 o 20:17
moose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując