|
Dot.: "Wszystkie sie rozpakowały- czas się sprawdzić w roli MAMY" - marzec/kwiecień
u nas dzisiaj gooooracooo aniu bylo ale za to wiatr chlodny byl, zreszrta ja to zawsze mam obiekcje jak ja ubrac do cholery.
Tak zeby sie nie przegrzala a jednoczesnie nie bylo jej zimno-oszaleje z tym ubieraniem kiedys.
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------
widzisz ania ja to bykl tak jak ty malej nie ubrala-mam wrazenie ze wiecznie bedzie jej zimno normalnie chyba jakas chora na glowe jestem....
no u nas dzis slonce swiecilo a moja body na to bluza spodenki a pod spodenkami takie cienkie polspioszki i skarpety;/ chyba jestem glupia.
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------
my tez grillowalismy ale tyle komarow ze ok 21 musielismy sie zwinac z ogrodu bo nie dalo rady wysiedziec, my jeszcze przy takiej malej rzecce mieszkamy i ona wylala i teraz woda schodzi o tyle robakow ze szkoda gadac