Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-05, 22:34   #469
boszenka69
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część III

Dziewczyny pozwolę sobie na mały offtopik... czy kojarzy może któraś z Was firmę 17 goertz? Znalazłam u nich piękne cieliste balerinki (bardzo podobne do tych zarowych ze special price). Wykonanie jednak wydaje się być o wiele bardziej solidne, no i buciki raczej nie wyglądają na sezonówki. Tylko cena 159zł... Jak na buciki z ekoskóry to całkiem sporo... Proszę Was o opinię o tej marce

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam już swoją torbę, o której pisałam kilka dni temu. Wrzucam kilka zdjęć, bo zdaje się, że beżowej jeszcze nie było, jedynie czarna, która miała ona123ona (Kinga, tak? bo nie wiem, czy mogę do Ciebie zwracać się tak po imieniu)
niech Ci się dobrze nosi
Cytat:
Napisane przez mortish Pokaż wiadomość

o. dziękuję. może doczeka ona wyprzedaży
szczerze to wątpię... u mnie w Dublinie zrobiłam sobie jakiś czas temu rajd po wszystkich miejscowych Zarach (w poszukiwaniu cielistych balerinek btw) i jedyna pudrowa marynarka jaka się uchowała to właśnie ta sztywna z basic... Pytałam sprzedawcy, gdzie podziały się wszystkie inne jasne modele i dostałam odpowiedź, że sprzedały się w błyskawicznym tempie Tak dla potwierdzenia tej tezy... odwiedziłam dzisiaj jedną z wrocławskich Zar i również jedynym modelem w kolorze pudrowym, była właśnie ta Basicowa...

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
żegnam się na tydzień, nie będę miała dostępu do netu bo wyjeżdżam - mam nadzieję że przywiozę jakieś zarowe łupy trzymajcie się
udanego wyjazdu po powrocie koniecznie pochwal się zdobyczami
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora