Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Preferencje polityczne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-06, 00:46   #1
_Crazy_Sweet_Dream_
Raczkowanie

Preferencje polityczne

Witam

przed zblizajacymi sie wyborami znalazlam taka oto stronke

www.testpolityczny.pl

mozna w nim sprawdzic w ktora strone najbliżej nam na scenie politycznej. Bardziej pasuje on moze do wyborow parlamentarnych, ale jednak kandydaci na prezydenta wywodza sie z jakiejs partii.
Jeśli chcecie pochwalcie sie swoimi wynikami
mile widziane tez komentarze jakie sie wam nasuwaja po przeczytaniu jakichs pytan.
szkoda ze ludzie glosujac wybieraja kandydata tylko na podstawie ladnej minki w spocie, cieplej twarzy na bilboardzie, czy na zasadzie mam dosc tego wiec zaglosuje na tamtego, albo wybiore tego bo moj kandydat i tak nie ma wiekszych szans

a oto moje wyniki :P
przyznam ze jestem troche zdziwiona wynikiem jesli chodzi o tradycjonalizm biorac pod uwage moje odpowiedzi, bo uwazam je za calkowicie normalne.
Możliwe w tym teście sa także ujemne wyniki

Wolność gospodarcza: 59
więcej od 81.7% uczestników testu

Tradycjonalizm:22
więcej od 63.9% uczestników testu

Wolności obywatelskie:0
więcej od 23.5% uczestników testu

Najbliższa Ci ideologia to: Konserwatywny liberalizm

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

i taki byc moze moj dziwny poglad ale uwazam ze jesli ktos uwaza ze nie ma na kogos glosowac to powinien pojsc na wybory i oddac niewazny glos (pusta kartke czy kilku zaznaczonych) a tym samym pokazac naszym szanownym na wysokich pozycjach ze cos chyba w Polsce nie halo, poniewaz ja chce glosowac, Polacy chca ale ni ma twarzyczki godnej objecia jakiegos tam urzedu (niekoniecznie mowa o prezydencie)
_Crazy_Sweet_Dream_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując