NOWE RZECZY ZNAJDUJĄ SIĘ NA STRONIE 17! (wątki zostały połączone).
WĄTEK CZYNNY DO 30.09! (dogadywanie ostatnich, ewentualnych wymianek w poniedziałek i umawianie się na priorytet WYŁĄCZNIE)
Mały regulamin:
*Przyzwyczaiłam się do linków. Obojętne jest mi to, czy wstawiasz link, czy opisujesz rzecz.
*Odpisuję zawsze w TWOIM wątku. Od Ciebie oczekuję, że zrobisz to w moim.
*Preferuję ekonomiczny, oczywiście zawsze polecony. Jeśli chcesz, abyśmy wysłały priorytetem, wcześniej mnie o tym powiadom.
*Z reguły wysyłam ubranka w zwykłych kopertach (nie bąbelkowych), jeśli chcesz, abym wysłała w bąbelkowej, powiadom mnie o tym!
*Ciuszków nie prasuję, po otrzymaniu paczki i tak zawsze je sama piorę, także to wszystko zależy od tego jak się dogadamy.
*Jestem wybredna.
*Nie odmieniam się z byle powodów. Dopytuj o wszystko, proś o dodatkowe zdjęcia. Ja także zastrzegam sobie takie prawo.
*Mam wiele rzeczy poza wątkiem.
Mała wish:
>trampki rozm 36/37 (wkładka 23.5), za conversy dam się pokroić.
>inne buty, które mnie ew zainteresują to: balerinki, rzymianki, tenisówki. Nie noszę obcasów.
>rurki rozm 26/27 najchętniej z Zary albo Bershki. Porwane, przetarte fabrycznie, marmurki, z zamkami. Ciemne, jasne, wszystkie.
>wszelkie kardigany, najchętniej z krótkim rękawem, długie.
>koszulki z nadrukami, napisami, powyżej 65cm długości
>torby, wszelkie kolory, ogromne, z długim i krótkim paskiem jednocześnie
>perfumy: mocno słodkie, CK - Euphoria, AVON - Make me wonder
>depilator, lokówka, dobra prostownica (najchętniej REMINGTON CS5002!)
>plakaty filmowe, z aktorami albo kadrami filmowymi
>książki o tematyce psychologii klinicznej
nie ma
przy numerku rzeczy, za którą wymienie się tylko za rzeczy z wish, bądź kilka rzeczy wstawiłam buźkę -> 
Nic na siłę, drogie moje