Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie od 1 czerwca!!!!:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-06, 11:19   #129
Klebsiella
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie od 1 czerwca!!!!:)

Witam,
Chciałabym się do was przyłączyć, wiem, że trochę późno, macie już za sobą tydzień zmagań, ale nie widzę dla siebie lepszego tematu

Podpisuję się Liyiah pod twoim pierwszym postem, mam podobne założenia co do odchudzania tzn: stawiam na małe posiłki ale często, i batona też sobie nie odmówię, jak będę bardzo potrzebować, w końcu to tylko ok 200kcal-> najważniejsze, żeby nie dostać napadu głodu...

Ważę obecnie 70kg przy wzroście 170cm, a chciałabym ważyć w końcu ok 60 kg (tą wagę próbuję osiągnąć juz kilka lat, największy mój sukces to 63kg, niestety nie udało mi się jej długo utrzymać, ale 65kg miałam przez ok rok-> to był dla mnie duży sukces, czułam się wtedy nawet atrakcyjna, i bardzo chciałabym to powtórzyć, bo teraz nie mogę na siebie patrzeć)

Dzisiaj zjem ok 1000kcal w 6 posiłkach (każdy po 160kcal), ostatni o 21.
Zjadłam już jajko z kromką chleba (ok 160kcal), kolejne posiłki co 2 godziny, w tym na pewno 3 łyżki otrębów.
Mam nadzieję, że uda mi się rozpędzić metabolizm, kiedy ostatnio odchudzałam się tym sposobem, bardzo się poprawił, ale niestety znowu zwolnił kiedy wróciłam do złych nawyków
Będę do tego piła czerwoną, zieloną herbatę i taką odchudzającą z yerba mate na zmianę.

Widzę, że _EnIgMaTyCzNa_ stawiasz na ćwiczenia, jak ostatnio się odchudzałam to chodziłam codzienne na siłownie (ale niestety zrezygnowałam wtedy z diety), i mimo że nie schudłam przez ćwiczenia, wszyscy myśleli, że schudłam-> moja sylwetka się zmieniła na plus Powodzenia ci życzę!!

Mam teraz sesję, więc z siłownią będzie problem, zbyt jest czasochłonna (zajmowała mi ok 4-5h/dziennie tzn: nie same ćwiczenia ale też dojazd, prysznic po itp), chyba zmobilizuję się chociaż do półgodzinnych ćwiczeń tzn: brzuszki, damskie pompki i różne ćwiczenia na plecy (bo z tym mam problem), a jak schudnę chociaż z 5 kg, zacznę biegać

Dziś cały dzień w akademie, kucie do sesji i kontrola jedzenia... super
Klebsiella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując