BAN stały
Przekupka: 42 pkt / 92% pozyt.
|
*nowy, czerwcowy wątek* modne ciuszki xs,s,m,uniw. oraz elektronika(duużo) i dodatki
Nowy wątek :
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post21623566
NIEAKTUALNY.
wyjechałam na dość długo, troche sie juz pogubiłam w wymiankach a w watku zrobił sie bałagan, zaloze nowy, ten juz nieaktualny.
Hej Dziewczyny
W poprzednim wątku nie zostawiłam miejsca gdyż nie przewidziałam dokładek muszę więc założyć nowy żeby było wszystko uporządkowane
Może na początek parę zasad,chociaż myślę,że są jak u wszystkich:
JA ODPISUJE U CIEBIE, TY U MNIE. Nie śledzę wątków więc dziewczyny, naprawdę, piszcie u mnie
Nie ignoruj mnie, jak nic nie widzisz napisz chociaż zwykłe "nic..". Jak ja nie odpisze to mogłam nie zauważyć więc najlepiej się przypomnieć, nikogo nie ignoruje ale nie siedzę też 24/h na wizażu bo mam egzaminy teraz 
- ciuszki wysyłam czyste,wyprany (nie prasuje) i tego samego oczekuje]
- nie oszukuje, szczerze pisze jeśli coś ma ew. wadę i podaje rzeczywiste wymiarki, także tego samego oczekuje
- mogę wysyłać jako pierwsza,nie ma problemu
- wszystkie próby oszustw zgłaszam na policję
- noszę xs,s czasem m, więc nie proponuj mi xxl 
- odpisujcie u mnie
- nie przeszkadza mi wklejanie linków
MOJA WISH (fotki przykładowych rzeczy z wish, to NIE SĄ moje rzeczy na wymianke)
Za niektóre z tych rzeczy oddam nawet pół wątku a więc pilnie i uparcie poszukuje:
- ciuszków w kwiatowe wzory a także z motywem panterki
-włosy clip in, najchętniej kolorowe pasemko/pasemka a juz naj,naj chętniej róż, za różowe oddam co chcecie
- alladynek, najchętniej długich
- zwiewnych,delikatnych sexy sukienek 
- leginsów najchętniej a'la latex ale też innych
-wszystkiego w bieli
- MĘSKIE rzeczy i dodatki baaaardzo chętnie ale w tym wypadku tylko nowe lub nie noszące śladów użytkowania, rozmiar m,l, xl a już naj naj chętniej okulary męsknie a'la awiatorki
- z "nie ubrań;p" lampę uv i przezroczyste żele, za sprawną lampę oddam co chcecie i ile chcecie:P
NOSZE ROZMIAR XS,S, MAŁE M, proszę nie proponujcie mi rzeczy w nie moich rozmiarach 
Edytowane przez HotterThanFire
Czas edycji: 2010-08-25 o 19:07
|