Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
Irsin Tu nie chodzi o urażenie. Poprostu przedstawiłam sie w jej sytuacji...Bo gdybym to ja była pierwsza kótra poszła na szkołe rodzenia i miałabym opowiedziec o czym tam połozna mówiła to pewnie z checi zapamiętania wszystkiego ponad połowe bym pozapominała heh I tak dziewczyny maja racje...ile szkół rodzenia,ile położnych tyle różnych teorii i rad
Wiolkaslonko nio na avatarku w sumie moje aktualne zdjątko tylko włoski i pare centymetrów dłuższe i musze wkońcu dorwać moja koleżanke fryzjerke i coś z nimi porobic heh chce podciąć i zrobić sobie balejaz...żeby było ładnie heh bo teraz włosy w okropnym stanie 
Ja też co rano musze wypróżnic nos...a z lewej dziurki zawsze zaschnieta krew...ale lekarz powiedział że przy mojej lekkiej niedokrwistości(tzn że krew bardziej rozcieńczona) to normalne i w ciąży też czesto to normalne zjawisko także sie nie martwie tym heh 
Kretencja Z tą pogodą to jakaś zgroza teraz bedzie dla mnie heh Ja jestem pulchniejsza i taka pogoda daje mi w kość bardziej chyba niż osobie szczupłej...Dziś jak wychodziłam z psem to słabo mi sie zrobiło i musiałam zaraz wracac...
Aaa i życze Tobie miłego spotkania po latach super są takie spotkanka 
Gimikis Mi też pogoda spać nie dała w nocy no i KOMARZYSKO kórego oczywiście musiałam zlikwidować heh Ale taki wredny że nawet moją sunie atakował w nocy 
I gratulacje to pewnie perwsze ruchy maleństwa 
Mamuska U nas są takie badania ale nie chodziło czasem o połówkowe? Bo właśnie na takim bada sie bardzo dokladnie dzidziolka mierzy poszczególne narządy itd Ja teraz bede mieć takie ale dopiero 22.06 to bedzie już u mnie 22 tydzień zaczęty 
Beata_Batumi Myśle że przez pryskanie i nawożenie tych truskawek i przez te deszcze co były niestety ten śmierdzący odur od nich to zapach jakiegoś rodzaju pleśni...blee ja musiałąm wyrzucić ok kilograma...;/ bo mąż nie przebrał ich i włożył wszystkie razem w misce do lodówki i na drugi dzień wszystkie już śmierdziały...
M25 To czekamy po południu jeszcze raz na zdjątka  :P i
Gratulacje zdrowej i dość dużej dziewczynki 
Mój synek jak byłam na usg w 16t5d miał ok 11cm
Vcelka mnie też boli w nocy kręgosłup i jak wstaje z łóżka... Moj mąż juz nawet powiedział że jak tylko bedzie kaska to kupi mi ten kojec bo widze że sie męcze 
79Marta Ja tak bede chodzić do przyszpitalnej tam gdzie bede rodzić. Jeste bezpłatna. Ide sie zapisać w następnym tygodniu
Ja jestem z Bytomia tzn z dzielnicy a szkoła jest w centrum 
Hmm kurcze też zaczne chyba prowadzić taki pamiętnik...jeszcze mam lepszy pomysł...zostało sporo miejsca w naszym ślubnym albumie i chyba tam bede prowadzić ten pamiętnik i wklejać zdjątka