Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-09, 16:38   #765
sereniti
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

hej dziewczyny ale tempo narzucacie
byłam dziś na ponadprogramowej wizycie u gina - niestety jak to u mnie i przed ciążą bywało przypałętała się grzybiczka - na szczęście zauważyłam wcześniej objawy - przeczulona jestem - więc dostałam globulki krem i żel i powinno przejść

Biejatka jak Ty mam problem z kością ogonową - boli jak diabli zwłaszcza wieczorem więc zapytałam dziś gościa czemu - okazuje się ze tak zwykle jest jak w ciąży za mało wapnia się spożywa - kości się demineralizują i właśnie w tym miejscu to jest odczuwalne - dodał że jak sie ma krzywy kręgosłup to jeszcze bardziej nasila objawy. ja mam mega skoliozę więc

doszłam dziś do wniosku ze jestem OGROMNA i to nie brzuch ale talia i dupa. już przytyłam z 7 kilo a miałam 10 nadwagi przed ciążą więc wyglądam jak ford transit

zaczęłam wreszcie malować mieszkanie - na pierwszy ogień poszła sypialnia która w zamyśle miała byc zielono - fioletowa. zamiast malować oczywiście z siostrą sie wygłupiałyśmy malowałyśmy siebie itp. no ale jakoś wyszło tylko że nie za dobrze pokryło i muszę malować jeszcze raz a to najmniejsze pomieszczenie a zostało jeszcze 6 hehe ale przynajmniej będzie ubaw a reszta sióstr też będzie pomagać
sereniti jest offline Zgłoś do moderatora