2006-06-04, 17:18
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Tu nie chodzi o to czy kupować czy nie Tu chodzi o to,że skoro ja traktuję kogoś jak człowieka i próbuję w miły i kulturalny sposób obchodzić się zarówno ze Sprzedającymi jak i Kupującymi, to dlaczego mnie się nie traktuje jak człowieka, tylko jak jakiegoś barana na którym można zarobić!
Wybaczcie ale już nie raz zamówiony towar był uszkodzony, paczka mimo Priorytetu poleconego szła 2 tygodnie albo nawet 1 tydzień. To nie do pomyślenia! Polecony priorytet idzie góra 2 dni!!!!!! 2 dni, a nie 7 czy 14! Tylko, żeby mogła iśc przez 2 dni to musi być wysłana! A już kilkanaście razy zdarzyło mi się trafić na osobę, która wysłałą paczkę dopiero po kilkukrotnej interwencji!
Przyznam raz sama nie zapłaciłam wogle za zakupiony towar, który okazał się niezgodny z opisem. Ale dla mnie 130 zł to kupa kasy, a że Sprzedający nie pomyślał, że zawsze można wysłać maila do ludzi, którzy przede mną coś u niego kupowali, to inna sprawa
Petrosus jak już mówiłam komentarzy nie wystawia chyba że się upomnisz tak jak ja. Szczerze mówiąc to jeszcze był oburzony, że śmiem go tak fatygować, bo przecież to takie ciężkie napisać "wszystko ok" i skopiować ile trzeba 
Mi również zależy na komentarzach, a już przez kilku takich jak on straciłam ich kilkadziesiąt.
ostatnio odkryłam lumpeksy, w których za grosze kupuję przeróżne paciorki i szmatki z koralami.
|
|
|