2010-06-10, 15:06
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
Napisane przez bajka1807
ja tez  ale do tego musi byc polewa toffi  bede wracac ze SR to zajade do maca 
|
Mmmm to chyba tez namowie TŻa 
Cytat:
Napisane przez ola_k11
Dziewczyny nie daję rady ... przed chwilą aż mi się w glowie zakreciło tak mi dziś slabo 
Najlepiej się czuję jak leżę. Rozebrałam sie i siedzę tylko w majtkach i starym, za małym staniku bawełnianym 
Psina tez miejsca nie może znaleść
|
Ja tez w bieliznie samej, masakra 
Cytat:
Napisane przez ola_k11
moja mama tak samo
Jesli chodzi o teściowe, to moja mnie z kolei wkurza, bo się niczym nie interesuje. Pewnie polowa by powiedziała, że jest się czym cieszyć, bo lepiej jak sie nie wtrąca ale uważam że jako matka TŻ powinna czsem zapytać co u nas słychać, jak dajemy radę, czy nie potrzebujemy pomocy. A ona jak raz na msc do niej zajedziemy na kawę jest szczęśliwa, zapyta co słychać, TŻ odpowie, że dobrze i koniec rozmowy  Potem ja ją podtrzymuję ale to juz o głupotach. On więcej rozmawia z moją mamą. Moja mama o wszystko go pyta, ze szczegółami ale nie na zasadzie wtrącania się, nie przeszkadza nam to - z dobrej woli pyta czy nam nie pomóc itd. A ze swoją matką nie ma żadnej więzi. Poza tym dla teściowej to wnuki nie istnieją, zawsze sie tłumaczy ze tyle ich ma że o wszystkich nie pamięta, nie mówiąc już o prezentach. Ale to chodzi przecież o pamięć i głupią czekoladę, żeby dziecko czuło. Moja mama swoim wnukom jak coś wypatrzy na jakiejś przecenie to od razu kupuje. Naszemu nienarodzonemu jeszcze maluchowi już nakupiła pieluszek tetrowych, flanelki, kocyk, body, pościele zafundowała i wózek kupi...
|
Moja mama i tesciowa maja podobnie, ciagle by cos kupowaly swoim wnuczkom 
Cytat:
Napisane przez ola_k11
ja zjadłam całe pół kilo czereśni (po 12zł za kg były, więc już nie tak źle).
|
Tez bym zjadala ale nigdzie nie wdzialam, wszedzie same truskawki.
Cytat:
Napisane przez farminka
Boli jak na okres-w krzyżu i w podbrzuszu,a cały brzuch się robi twardy.Takie ściskające,przeżynające.. . Nie brałam nospy,bo jak już ma przyjść coś to niech przyjdzie,nie będę powstrzymywać. Częstotliwość różna,regularne bardzo nie są-co 10-15-20-25min takie silniejsze.A ten ból w plecach to ćmi praktycznie cały czas.
Ale właśnie zauważyłam,że zaczął mi znowu odchodzić czop.Tym razem już lekko brunatny kolor,więc to chyba jednak wkrótce 
|
Jejku 
Cytat:
Napisane przez anuszka1401
Ja uwielbiam mcflurry lion 
|
Ja tez 
Moje stopy wygladaja podobnie, TŻ sie z nich smieje
|
|
|