Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy, część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-10, 14:07   #2919
znikajac
Zakorzenienie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI

Cytat:
Napisane przez ar22 Pokaż wiadomość
więc moje U ( dawno mnie tu nie było

śniadanie ( 7:00); owsianeczka[ 4 łyżki owsianych, 4 łyżki otrąb żytnich, 2 łyżeczki lnu mielonego, łyżeczka serka homo nat., cynamon, 3 łyżki BF, troche Zdrowego Błonnika, wkrojone jabłko, na wierzch 2 łyżeczki wieśniaka i troche miodku by Dziadek, jabłko, herbata zielona podoba mi się

wyjscie, latanie po mieście/ powrót do domku/ mycie okien

Śniadanie ( 11:00) mała bułka razowa: pół z serkiem białym, sałatą, plastrem pomidora i ogórka, rzodkiewka/ pół z serkiem białym i dźemem wiśniowym, paczka LU GO wielozbożowych, jabłko ok

sprzątanie kuchni, hula hop ok 1 h

Obiad: ( 14:30) miska spaghetti : makaron pełne ziarno lubelli, mieso mielone z indyka, przyprawy, zaprawione sosem z torebki bolognese, cebula, czosnek, mieszanka warzywna: troche kukurydzy, groszku, marchewki,, Pudliszki") ładnie

nauka/ 100 motylków/ hula hop 30 min --> co to są motylki?
Podwieczorek: ( 17:00) jogo naturalny eko - Magda, wkrojone kiwi, dorzucony Zdrowy Błonnik, troche różnych ,, Jaśków", troche granoli truskawkowej, jabłko j.w., ale wrzuciłabym tutaj jeszcze orzechy
kościół
Kolacja 19:30) serek wiejski piątnica, sałąta, pomidor, ogórek, rzodkiewka, jajko, pół kalarepki, zielona herbata dlaczego redukcyjna kolacja?

w ciągu dnia ok 2 l wody niegaz

jakas ocenka???
orzechy dawaj

znikajac jest offline Zgłoś do moderatora