|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VIII- w powodzi procentów!
Cytat:
Napisane przez Weronika112
O nie mogę.  Jak w simsach abrakadabra
To Angielki takie są właśnie, kurde.
Ale, że Polki są łatwe to już kilkakrotnie słyszałam. Taka opinia za granicą właśnie, niestety. 
|
Nie grałam 
Też słyszałam, że łatwe, ciekawe skąd taka opinia.
Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx
ja lubiłam 1 i 2 sezon skinsów.
Wg mnie te nowe sezony (z nową obsadą) to już przegięcie.
|
Też lubiłam pierwsze serie.
Cytat:
Napisane przez Weronika112
Widzę, że większość z nas nie ma prawdziwego przyjaciela.
Smutne, fajno by było mieć takiego jedynego. 
|
Ja ani przyjaciela, ani tż nie mam, ale jakoś żyje.
Jestem z tych ludzi, którzy rzadko potrzebują rozmowy z drugą osobą, gdy mają jakiś kłopot, sama staram się wszystko rozwiązać i dopiero o efektach mogę porozmawiać.
Cytat:
Napisane przez effciaa16
szkoda, ale ja uważam, że zasada 'nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki' jest prawdą.
|
nie zawsze, ale jednak najczęściej się sprawdza.
Cytat:
Napisane przez Riddim

Karolina nie wiem skąd przybyłaś, ale uwielbiam Cię za tą wyobraźnię 
|
Sama się czasem moich wizji boję  
Cytat:
Napisane przez blue_apple
a apropo Polek - to jest przecież brytyjski serial, a Brytyjki są ohydne  te stereotypowe szczególnie, a takich jest sporo, więc nie wiem, skąd im się wzięło w Skinsach, że Polka taka ohydna. dziwne, bo w Angli nie spotkałam się z takim poglądem.
zawsze się wkurzałam jak pytali czy jestem miejscowa  nie wiedziałam, czy to źle, czy dobrze 
|
stereotypowe podobno mają problem z tym, aby zmieścić się w drzwiach.
a Polki uważane są za piękne kobiety, nie mają problemu z tym, aby znaleźć sobie bogatego Anglika.
Cytat:
Napisane przez blue_apple
ja też 
tylko jest jeden problem, a nawet czy.
|
A ja chcę na studia i nie wyobrażam sobie robienia przerwy.
Cytat:
Napisane przez czijo
Mi się najbardziej podobała 3. seria, tą 4. to już chyba trochę na siłę oglądam. I nie wiem, osobiście uważam, że ten serial jest prawdziwszy od tych wyidealizowanych seriali CW, gdzie jak się zdenerwują to mówią "oh no"  to jeśli chodzi o język. Ale jeśli chodzi o obyczajowość i używki, to zdecydowanie przeginają  np. scena w jednym z odcinków 4. serii, kiedy Freddie jest u Effy i razem ćpają, chlają i jarają ile wlezie. Nie wiem, może to dlatego, że nie poruszam się w lansiarskim towarzystwie, ale jak dla mnie taki świat nie istnieje.
|
Nie przeginają tam, młodzi Brytyjczycy lubią takie 'zabawy' jakieś psychotropy, inne dropsy przyjmowane na co dzień to dla niektórych norma, a akurat ci bohaterowie byli z tych, którzy lubią się zabawić.
Nawet u nas się to zdarza.
Od rana Myslovitz męczę. Jestem w posiadaniu całej dyskografii.
I czekam na ostatnie ogłoszenia na Openera.
Ten upał ma plusy, nie chce mi się jeść 
Brokuła zjadłam, trochę truskawek i jestem full.
Edytowane przez Karmenka
Czas edycji: 2010-06-10 o 15:13
|