2006-06-04, 18:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: perfumowe zakupy na allegro
Przykro mi ze cos takiego sie Wam przytrafilo . Moj pierwszy zakup perfum na allegro byl bardzo udany, sprzedawca zachowal sie wobec mnie bardzo uczciwie. Wyslalam mu wiecej pieniedzy niz bylo napisane w aukcji, musialam bowiem doliczyc koszty wysylki i bankowe ( transakcja zagraniczna ). Kiedy pieniadze do niego doszly, od razu do mnie napisal i poinformowal o nadplacie ( o ile pamietam, bylo to okolo 35 zl z groszami
).
Pozniej tylko czytalam niektore komentarze, ktos mu zarzucil ze sprzedal mu podrobke, nie oryginal. Dlatego nie wiem czy polecac tego sprzedawce, nie chcialabym nikomu zaszkodzic. Moj Hermes ( ten, ktory od niego kupilam ) pachnie tak samo jak ten ktory kupowalam w perfumerii, jestem zadowolona. No i jeszcze to uczciwe poinformowanie mnie, ze wyslalam za duzo i wspolne szukanie rozwiazania tego malego problemu ( nie oplacalo mu sie bowiem odsylac mi tych pieniedzy, poniewaz dunski bank potracilby sobie 20 zl z owych 35, wiec byloby to zupelnie bez sensu ).
Trzymam kciuki za pomyslne zakonczenie - za to, zeby sprzedawca uczciwie oddal pieniadze.
|
|
|