Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-04, 18:41   #91
czarny kot
Zakorzenienie

Dot.: sprzedawcy na allegro- godni polecenia i nie

Ja tam nie wiem co wy od CJ chcecie. Paczki mi szly szybko. Nieraz to poczta nawala (wiem bo dostawalam skan nadania z data) dla potwierdzenia. A CJ wystawilam przedwczoraj zapomniane komentarze i dzis otrzymalam swoje. I to jakie: ">>>>>>>Jako sprzedawca mam wszelkie powody do zadowolenia błyskawiczna wpłata, przesympatyczny kontakt oraz idealna współpraca. Gorąco polecam bo taki Kupujący to prawdziwy skarb. Pozdrawiam serdecznie''
Kontakt z nim dobry, odpowiada w godzinach pracy gora do pol h.

A i jeszcze jedno. Punkty nie sa naliczane za kupione przedmioty. Punkty to ilosc uzytkownikow z jakimi dokonalo sie transakcje (i ktorzy wystawlili komentarze, ale liczony jest jeden kom. na uzytkownika). Wiec nie ma co plakac ze nie wystawil komentarza jesli to zrobil wczesniej przy innym zamowieniu, i tak nie natrzaska sie juz u niego punktow...
A co do nowych allegrowiczek, no trudno, kazdy jest kiedys nowy, kazdemu daje sie szanse i tak naprawde jak sie jest kupujacym to mala ilosc punktow nie znaczy ze gorszy. Punkty przyjda z czasem.

Wątek z biżuterią
czarny kot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując