Wątek
:
Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-06-10, 22:04
#
4953
domi7ks
Zakorzenienie
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2
Cytat:
Napisane przez
simpatica
laski ja dziś znowu wymęczyłam sie na przygotowaniach a moje dziecko bez cyca było przez prawie 12 h
aż mi było smutno że tyle potrafi się obejśc
a jak przeczytałam że miałabym wytrzymac bez niej tydz... oj nie, nie dałabym rady
niestety potrafi byc to dolujace
ja na slubie wieczorkiem karmilam przez chwile Polusie (oczywiscie w pokoiku). A z drugiej cycy musialam pozniej isc troszke wycisnac do toalety...bo nie dość, ze suknia mnie uciskala i porobily mi sie takie grudki, to jeszcze zaczelo mnie to bolec i leciec mleko...a jak sciagnelam szelke to lecialo jak z kranu pod wysokim cisnieniem
Cytat:
a no i
Domi,
jak przeczytałam kometarz Zaharii w sprawie Twojego ślubnego wyglądu to musiałam zerknąc do klubu (pomimo iż zawiesiłam swoją działalnośc) i ---
wyglądałaś oszałamiająco, nieziemsko pięknie, zmysłowo i romantycznie - suknia prześliczna
dziekuje
:cmok : wczoraj bylismy wybrac format i oprawe fotoksiazki u fotografa. I widzielismy kilka zdjec na kompie. Normalnie super
pochwale sie jak tylko juz je dostaniemy. Robila nam je laska mniej wiecej w naszym wieku i to ona oprawia i przerabia te fotki. Z Polusia bardzo duzo mamy, takie rodzinne
bo te sa z cyfrówki, wiec nie ma takiego efektu
a ja przeoczylam posta Zaharii
tak to jest, jak sie na szybko was przelatuje (ale to brzmi
)
zahario
wybacz
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do domi7ks
Znajdź więcej postów domi7ks