Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 08:49   #650
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość

Kubusewa jak tam przygotowania?
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

co do wesela to dasz radę, przynajmniej na samą myśl że zaraz po pracy będziesz się świetnie bawić pozwoli Ci wysiedzieć te kilka godzin na dyżurze

Kubusewa a co nam chciałaś pokazać?
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Kubusewa co taka mina smutna???

Certina mam nadzieję, że z TZ wszystko już ok
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Kubusewa znajdź ten aparat bo czuję, że chciałaś nam coś ciekawego pokazać
Hejooo
no to jestem... kompletnie niewyspana... przyszlam tylko złożyć raport na wizazu i ide spac
co mialam pokazac.. acha tablice rejestracyjne ksiege i pazurki... nazbieralo sie tego troche
jak samopoczucie .. nie wiem.. wyglada na to ze moja podswiadomosc bardziej ogarnia to ze ma mi byc stresowo niz ja... jakos mnei nei rusza ze moge sie pomylic przy przysiedze.. opgoda jaka jest kazdy widzi .. mnie i tak bardziej zal mojego TZ ktory w surducie w koszuli z dlugim rekawem i kamizelce, organizacja... poki co to z listy 140 zrobilo sie 90 gosci, nie mam przygotowanej jeszcze narzuty do jednej zabawy ani tablic moja spiewaczka sie pochorowala i nie wiadomo czy w ogole przyjedzie.... a tak poza tym.. acha nie mam wstazki na torta a chcialam miec ... jest dobrze nie bedzie tak to bedzie inaczej.. najwyzej bedize sie z czego smiac po 20 latach