Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Masz pytanie? Zadaj je tu!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-06-04, 20:18   #1
*aniula*
Raczkowanie

Talking

Masz pytanie? Zadaj je tu!

Witam,

pomysł tego tematu zaczerpnęłam z m.in. forum.thesims (mam nadzieję, że nie natuszyłam żadnych praw autorskich, jeżeli tak, to bardzo przepraszam!!!). No więc, myślę, że sam tytuł wyjaśnia "tematykę" tego tematu. Po prostu zadajemy tu różne, dręczące nas, dosyć krótkie (tzn. chodzi mi, żeby nie były tak na 2 kartki A4 ) pytania, po prostu, żeby były w jednym temacie, zamiast zakładać mnóstwo nowych. Na większości forów to się sprawdza, więc trwam w nadziei, że i tu także . No więc może ja zacznę :

Mam kilka pytań:

- chciałabym schudnąć z pupy i ud, szczególnie z ud. Co polecacie: Tamilee Webb na pośladki, 8 min. na pupe lub 8 min. na nogi. Może znacie jeszcze jakieś inne filmiki na w.w. partie ciała. Zależy mi jednak na tym, żeby to były filmiki, a nie np. ćw "na kartce" bo zwykle wtedy szybko sie poddaję przy ćwiczeniu,a jeżeli ktoś ze mną ćwiczy (w cudzysłowiu oczywiście ) to mi raźniej ,

- kolejne pytanie: chciałabym też pozbyć się tłuszczyku z brzucha. Co najbardziej polecacie: 8 min. Abs, ćw. na brzuch z Tamilee Webb. W grę wchodzi też ewentualnie Aerobiczna szóstka Weidera, jeżeli oczywiście ona jest odpowiednio skuteczna. Powód słowa "ewentualnie" - jak już wcześniej pisałam nie przepadam za filmikami "na kartkę", ale jak mus to mus Chyba, że ktoś z Was zna jakieś filmiki z A6W, ale jeszcze nie słyszałam wersji wizualnej w.w. ćwiczeń

OMG, ale się rozpisałam! ;P Przepraszam, że dręcze Was tymi pytankami, pewnie praca/szkoła/studia (niepotrzebne skreślić ;P) Was całkowicie "wchłania" i nie macie czasu na zaparzenie kawy, a co dopiero na odp. takiej bidulce jak ja No cóż, nie będę Wam już więcej ględzić Mam nadzieję, że temacik się sprawdzi

Ania

Cel:
14.04.2007 - 21.04.2007 (na początek ) ZERO SŁODYCZY!!
*aniula* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując