|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Hej Znowu gorąąąąco... I znowu przez tą pogodę mam lenia... Byle do poniedziałki
Dalej kombinuję co by tu zrobić z sukienką żeby to lepiej wyglądało... No i co z welonem
Cytat:
Napisane przez 83mika
Witam dziewczynki, byłam u fryzjera iiii ........... jestem zachwycona, takie masażu głowy jeszcze nikt mi nie zrobił, a włoski mam delikatnie ale ładnie podcięte, przy okazji imowilismy fryzurę ślubną. A TŻ zazdrosny 
|
To super, żę Ci się podoba. Mój K. wczoraj był zazdrosny, że mnie współlokator przed pająkiem uratował Dobrze, że on tego nie ma tak na poważnie, ja jestem większym zazdrośnikiem niestety
Cytat:
Napisane przez Martoolka87
Dzięki za brawa  Co do welonu, to właśnie chcę go sobie na pamiątkę zostawić  I na rocznice zakładać  (najlepiej na wieczór z białą bielizną do kompletu  )
|
Też chcę na pamiątkę. Z tym zakładaniem na rocznicę to dobry pomysł na męża który nie pamięta o rocznicach - niby nic założyć rano welon Chociaz u nas to jest tak, że ja nie pamiętam o różnych rocznicach a K. wylicza wszystko na dni (to on pamięta o rocznicach pierwszego pocałunku, pierwszego tańca itd.)
Zmobilizujcie mnie bo chcę to wszystko szybko pozdawać
Kubusewa wszystko ładne My tez chcemy jedną tablicę z imionami
Martoolka dobrze, że nikomu nic się nie stało bo po opisie wydaje się to straszne
Czas edycji: 2010-06-11 o 13:41
|