Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-11, 13:38   #660
mmmmmm
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Hej Znowu gorąąąąco... I znowu przez tą pogodę mam lenia... Byle do poniedziałki
Dalej kombinuję co by tu zrobić z sukienką żeby to lepiej wyglądało... No i co z welonem

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki, byłam u fryzjera iiii ........... jestem zachwycona, takie masażu głowy jeszcze nikt mi nie zrobił, a włoski mam delikatnie ale ładnie podcięte, przy okazji imowilismy fryzurę ślubną. A TŻ zazdrosny
To super, żę Ci się podoba. Mój K. wczoraj był zazdrosny, że mnie współlokator przed pająkiem uratował Dobrze, że on tego nie ma tak na poważnie, ja jestem większym zazdrośnikiem niestety

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dzięki za brawa Co do welonu, to właśnie chcę go sobie na pamiątkę zostawić I na rocznice zakładać (najlepiej na wieczór z białą bielizną do kompletu )
Też chcę na pamiątkę. Z tym zakładaniem na rocznicę to dobry pomysł na męża który nie pamięta o rocznicach - niby nic założyć rano welon Chociaz u nas to jest tak, że ja nie pamiętam o różnych rocznicach a K. wylicza wszystko na dni (to on pamięta o rocznicach pierwszego pocałunku, pierwszego tańca itd.)

Zmobilizujcie mnie bo chcę to wszystko szybko pozdawać

Kubusewa wszystko ładne My tez chcemy jedną tablicę z imionami

Martoolka dobrze, że nikomu nic się nie stało bo po opisie wydaje się to straszne

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-06-11 o 13:41
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora