2006-06-04, 21:16
|
|
Przyczajenie
|
Problem z doborem koloru
Mój podstawowy problem polega na nieumiejętności dobrania sobie cieni, w ogóle pasujących do mnie kolorów. Do tej pory wystarczała mi tylko czarna kredka i tusz, ale teraz chciałabym spróbować z cieniami. Rzecz w tym tylko, że nie bardzo wiem co i jak.
1. Jak się opalasz - opalam się, a raczej spiekam się na czerwono, potem skóra brązowieje (odcień raczej ciepły)
2. Kolor oczu - ciemne, brązowe, brązowo-piwne, trudno mi określić, mogę ew. podac link do większego zdjęcia 
3. Piegi - są, złotawe ciepłe
4. Cera - pojęcia nie mam jaki to odcień. Generalnie utrzymuję, że jestem blada (ale nie przezroczysta). Rumienię się zdecydowanie na czerwono ;]
5. Naturalny kolor włosów - ciemny brąz, ale mam rudawe (?), złote refleksy... jak zwał tak zwał...
6. Kolor ust w tej chwili powiedzialabym, że róż, w dodatku zimny
7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Najlepiej czuję się w czarnym, ostatnio zielonym, ale znajoma twierdzi, że lepiej mi w beżach, brązach etc.
I jeszcze mam pytanie, ktoś orientuje się jak zrobić coś takiego (chodzi mi o takie podreślenie oczu/ jak osiągnac taki efekt, czym i czy ewentualnie mogłabym sobie coś takiego zrobić...)?
|
|
|