Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki
Wątek: Wrześniówki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-11, 18:37   #1815
Mags1983
Zakorzenienie

GG do Mags1983
Dot.: Wrześniówki

Cytat:
Napisane przez lejlla Pokaż wiadomość
Wiatmy wśród wrześnióweczek!!!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
Witamy Witamy
jak juz bedziesz miec sukienke to pochwal sie
a co do butow to kolorowe są supeer ale ja bym sie nie odwazyla z reszta do mojej srebrno-bialej sukni nie pasowalyby
Jasne, że się pochwalę !

Cytat:
Napisane przez Milanna Pokaż wiadomość
Moge sie przylaczyc ? Wychodze za maz 12 wrzesnia Mamy juz sale, firme kateringowa, Dj-a, tort, oswietlenie, fotografa, kamerzyste, zamowione zaproszenia, ubrania sa jeszcze u krawca- moja sukienka i ubranie narzeczonego, zamowione obraczki juz czekaja na odbior, mam juz buty, bizuterie i torebke, zamowiona makijazystke i fryzjerke.
Zostaly nam: moj bukiet i kwiaty do dekoracji, transport, alkohol i hotel na noc poslubna. Chyba ze o czyms zapomnialam

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Ja mam zlote sandaly na obcasie, bede w czerwono zlotej sukience.
Pochwalisz nam się sukienką i butami ? Jestem bardzo ciekawa!

Dziewczyny, płakać mi się chce. Miałam jutro odebrać sukienkę ale auto nam się popsuło i nie mam jak jechać Padł nam jakiś alternator A mechanik nas przyjmie dopiero w poniedziałek:/ A ja tak bardzo, bardzo chciałam ją jutro założyć. Jak nie znajdę do jutra nikogo z autem kto może zabawić się w szofera to odbiór sukienki przedłuży mi się o tydzień ;(