Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-11, 19:25   #4243
nanaa
Rozeznanie

GG do nanaa
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
No juz jestem ubrana w dżinsy Teraz tylko na TŻ czekam.

Problem w tym że to całe towarzystwo to takie galerianki. Tu ludzie nie wyobrażają sobie że istnieje życie poza centrum handlowym. I Rząd tak sprytnie wszystkim kieruje, żeby ludzie jednak się nie zmieniali i nadal siedzieli w centrach handlowych.
Oczywiście są też normalni ludzie, ale na tej imprezie ich nie będzie.

Jeszcze łatwiej byłoby mi się jakkolwiek ubrać gdybym jakieś normalne nogi miała. A tak to mam jakiś fajny pomysł na strój, założę i . Ja powinnam w ogóle w samych workach i torbie papierowej na głowie chodzić, żeby ludziom apetytu nie odbierać.

Jeszcze dzisiaj swoim plamom się przyjrzałam i aż sie popłakałam
Się smaruję już nie wiadomo czym, a one zamiast znikać to są coraz gorsze. I to bez wychodzenia na dwór przed zachodem słońca. A co będzie jak pojadę nad może? Zamienię się w potwora Torbę z McDonalda na głowie będę nosić.
Chyba aż za dużo masz tego samokrytycyzmu, napewno nie jest tak źle jak Ci się wydaje Tam same miss będą czy jak?

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Dziewczyny, którym los psów nie jest obojętny- wchodźcie tutaj: http://szerlok.pl/nakarm_psa/?utm_so...n=nakarm%2Bpsa
Można za darmo dokarmić pieska.
Jak widzę co ludzie wyczyniają ze zwierzętami to aż się wstydzę, że jestem człowiekiem. Zwierzęta są bardziej ludzkie niż ludzie....