Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 20:59   #5004
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

to ja tez jeszcze pare słow tutaj:P
Cytat:
Napisane przez tarasia Pokaż wiadomość
mamuśki karmiące piersią:
do kiedy planujecie tak karmić? bo ja tu się zastanawiam które posiłki cycusiowe eliminować jako pierwsze. Narazie "słoiczki" daję o różnych porach ale muszę to chyba jakoś konsekwentnie ustawić

my spacerowałyśmy w samym body i chusteczce na głowę.
ale wczoraj złapałam się za głowę kiedy moja Nila miała na sobie samo body (przecież było prawie 30C), a sąsiadka ubrała malucha (około 9 miesięcy) w podkoszulek, spodenki i pod spodem jeszcze body!
a potem się dziwi, że im choruje!
Moja Polsia tylko w samej koszulce pieluszce upal taki, ze szok!

Ja planuje karmic jak najdluzej sie da. Wczesniej mialam cel do pol roku, ale teraz sobie mysle, ze tego karmienia nie ma juz tak duzo jak kiedys i moge karmic jeszcze dlugo. Ale mysle, ze do roku
U nas na drugie sniadanko daje kaszke a popoludniu owocki. Narazie wszytskie sa hitem wczoraj byly gruszki williamsa a dzis jablka i dojrzale jagody

a chruoki kukurydzuane juz mozna dawac???tylko, ze ja glutenu jeszcze nie podaje
Cytat:
Napisane przez agnessja Pokaż wiadomość

foto 1 dziś na spacerku
foto 2 teraz na łóżku - do fotki się obudził
o jaka cudna piekna

wlasciwie tylko ta strone nadrobilam przyznam sie

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora