Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 21:36   #1036
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
no mój slipki preferuje to widze troche wiecej ciała niż ty a pamięć wiesz jak to z pamięcią w ciąży jest
MAtko jak ja dawno faceta w slipkach ni widzialam!!!!!!! Az zapomnialam, ze niektorzy to nosza musi sexi wygladac, moj nosi normalne boxerki najlepiej z zary albo h&m

Cytat:
mrozony gorszy ? bo nie jadłam a widzialam ostatnio
gorszy! ale na bezrybiu i rak ryba
Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
My mamy za soba dobra nocke i polowe udanego dnia. Milena grzeczna, nawet przy myciu nie zaplakala ani razu!!
Swietnie, ze grzeczniutka taka ah zazdroszcze no i zazdroszcze porodu, ze tak latwo poszlo
Cytat:
super z ta pomoca ...co do butelki to nie wiem czy u nas na watku któras tez nie pisala ze dobrze jest miec butelke ze spryskiwaczem z rozcienczonym tantum rosa ,majtki siateczkowe tez mamy .
Si si ja pisalam on odkaza i ulge przynosi wiec sie nada idealnie i chodzisz z buteleczka do wc i sie podmywasz
Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

niezawsze super ze ci sie udalo a mala juz pisalam jest sliczna!!!!!!!!! i te wloski
Udalo w koncu, w ogole laptop sie z telefonem nie chcial odnalezc przez bluetootha pewnie przez te upaly ;P i usb ich zmusilam do sparowania

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora