Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-11, 23:07   #4010
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Uff, walczyłam z małym o sen przez dwie godziny- masakrioza

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Rybulka, super, że kolacja się udała i że byliście na randce

Fajnie, że ma kto się zająć małym, a Ty będziesz miała czas, żeby chociaż skoczyć na zakupy, czy chociaż na chwilę się rozerwać!

Spróbuj, spróbuj, ponoć bardzo pomaga. Znajomy ma córeczkę, którą kolki męczyły ponad miesiąc i tylko to działało. Może Miłosz też będzie na to podatny.
Już dzisiaj skorzystałam z uprzejmości teściów i wyskoczyłam na pół dnia na zakupy Kupiłam ciuchy na chrzciny i takie na chodzenie teraz No i małemu ubranko na chrzest

Póki co, nie miałam okazji wypróbować tego chwytu na kolki i oby tak zostało

Martuś, pięknie Ci z tym brzuszkiem I co Ty wariatko o wielorybie gadasz? Wiem, może nie powinnam wyzywać kobiety w ciąży Zgrabna ciężarna kobieta i tyle

Gratuluję piony z pracy! Świetna robota Ja licencjat 3 lata temu broniłam 30 czerwca

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
ale cie pocieszylam bo zawiozlam dzis siostrze troche moich ciuchow na lato w ktore nie wejde nie ma do czasu moich "chudszych lat" a ona mi dala kilka swoich "tunikowych" wiec sie ucieszylam
Fajna siostra Ja swoim też zawiozłam ciuchy, w których wyrosłam w ciąży, a one mi nic nie dały

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
tak się zastanawiam ... nie sądzicie że byłoby lojalnie gdybym wystąpiła do zarządu o zatrudnienie mnie na pół etatu, skoro ja na przykład jeszcze nic od rana nie zrobiłam tylko na necie siedzę.
Myślę, że zarząd zacząłby się bać o Twoje zdrowie psychiczne

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
(....)
za miesiac będzie nasza pierwsza rocznica jak ten czas leci. Tak sobie ostatnio myslę, że rok temu o tej porze to był dla wielu z nas gorący okres te nasze rozmowy o dodatkach, gościach, spięciach z tż, teściami, a jak usadzić, a napoje, biżu, wieczory panieńskie takie mnie naszły refleksje...
U nas zostało 1,5 miesiąca Mnie też takie refleksje nachodzą

sas, gratuluję prawka Ja już śmigam od 1,5 miesiąca I zdecydowanie lubię sama jeździć Albo z Miłoszkiem

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
(...)
Marta jaki brzusio ja nadal nie mam sie czym pochwalic , wkraczam w 16 tydzien a brzusio malusi , jak narazie nikt mnie nie przepuszcza w kolejce wiec chyba nie widac ze jestem w ciazy
(...)
Mnie przez całą ciążę tylko jeden pan przepuścił... w kolejce do komunii i pani w centrum handlowym w kolejce do ubikacji
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora