Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-11, 23:47   #4013
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no i dziekuje za kciuki pani promotor powiedziala ze prace ocenia na 5 wiec teraz to byle by sie na 5 obronic: 30.06 na 9:00 bede potrzebowala kciuki
Nooo, zdolna bestia z Ciebie! Będą i kciuki!

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Uff, walczyłam z małym o sen przez dwie godziny- masakrioza

Już dzisiaj skorzystałam z uprzejmości teściów i wyskoczyłam na pół dnia na zakupy Kupiłam ciuchy na chrzciny i takie na chodzenie teraz No i małemu ubranko na chrzest

Póki co, nie miałam okazji wypróbować tego chwytu na kolki i oby tak zostało
Super, że zrobiłaś sobie zakupy, a co kupiłaś dla siebie? jakiś kostium, czy sukienkę? No i kiedy chrzciny Miłoszka?

Obyś nie musiała korzystać z tego chwytu! Mam nadzieje, ze kolki nie wrócą!

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
l

patrzcie co znalazłam

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...41#post6753641
[post 13

scio kochani etak tak do 2009 to ze 4 wątki jak nic

madzialenka napisąła 11 maja 2008 5-cio tysieczny post a terazz ma ich 21 282 sztuki

kto zgadnie czyj to cyctat:

"
Z innej beczki.
Ostatnio oglądam katalog ikea przed snem. Bo już planuję jak urządzę pokój dla dzidzi, w miejscu gdzuie teraz mam 'biuro' ech dużo pracy nas jeszcze czeka, łącznie z wylewaniem podłogi - po wyburzeniu ściany są różne poziomy ")
jeju, jak to się fajnie czyta. Ja jednak dołaczyłam chyba koło IX watku, już sama nie wiem. Ale właśnie sie zorientowałam, że jak wy planowałyście wesele, to ja jeszcze nawet nie byłam z moim mężem A 2008 rok u Was był juz tak mocno zaawansowany, a my dopiero się zaręczyliśmy...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora