Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Marczilada, współczuję! jak mnie coś boli to raczej nie mogę głosno mówić bo wtedy boli jeszcze bardzej ale rozumiem w jakiej jesteś sytuacji więc trzymam kciuki i za operację i za jej trwałe efekty i za to szkolenie..
listopadowa dzięki za odp ale teraz to dopiero mam zagwostkę...
Wcześniej byłam zdecydowana na dr Krajewskiego ale po konsultacji chyba jednak się rozmyśliłam(co prawda miał dość krótkie terminy więc na 100% nie mówię że nie..). potem pomyślałam o dr Skwiercz bo widzę tu parę dziewczyn, które są zadowolone z jej plastyki, ale jeśli robi cięcie tylko pod piersią to odpada bo ja chcę w otoczce brodawki. a szkoda bo piersiątka Maceraty wyglądają dokłądnie jak te z moich marzeń, te które śnią mi się po nocach....eeeeeeehhhhhh
i tym oto sposobem jestem z powrotem na początku drogi czyli na wyborze dr.......
Pomóżcie mi Dziewczyny wybrać DOBREGO(czyt. najlepszego) doktorka/kę...
mieszkam koło Łodzi więc fajnie by było kogoś z okolicy ale niekoniecznie. może być np Warszawa albo pomorze np trójmiasto też by mi pasowało idealnie bo rodzinkę tam mam...
pomóżcie mi bo jestem w czarnej dziurze..... a może już nawet w du....(w czym innym też ciemnym..)
pozdrawiam Was Wszystkie
---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------
acha dzwoniłam do dr Skwiercz żeby umówić się na konsultację tzn do recepcji ale niestety nie powiedział czy dr robi w otoczce, z tego co pisze listopadowa to niestety nie. to chyba niewarto jechać i wydawać kase niepotrzebnie...
|