Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-12, 08:07   #3818
kuulkaa91
Zadomowienie

Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
A ja się wyspałam... Pewnie po południu za to mnie zetnie i będę musiała sobie jakąs sjestę urządzić

Bloki przede wszystkim były! Środek! Tego mi brakowało w meczu z Niemcami!
Rucek jak zawsze zaskakuje Bardzo dobry mecz. czeba tylko nad zagrywkami popracować bo to Im teraz nie idzie ale kufa czego ja się czepiam. Wygrali. Nie liczy się styl tylko wynik, rajt! A do tego nie mam zastrzeżeń. Znaczy mam bo 3 seta mogli wygrać Aleee tam. Ważne że 3 punkty mamy

Nie. Chyba jednak się nie wyspałam
Czytam ten fragment i sobie myślę. A co ma Guma do jarosza. Samym Kubą meczu nie wygramy a poza tym Guma dopiero co kontrakt podpisał. Jeszcze z Zaksą nie trenował więc jaka jest zależność między Jarskim a Gumisiem Teraz trenuje repra i tak samo muszą się zgrać z Łomaczem jak i z Łukim Poza tym czekam na Gruchę w innych meczach i na Mariusza. Jeden Jarski wszystkich spotkań nie wyciągnie
I dopiero później zaczaiłam tą Kubę

Wiem! Jestem boska! Jestem nie! No! Jestem!
ja to prawie codzienne po południ śpię, bo za gorąco jest i mnie jakoś to usypia

tak Blok blok i jeszcze raz środek

tak naprawdę boska jesteś
kuulkaa91 jest offline Zgłoś do moderatora